2777
2789
عنوان

ازمون استخدامی

155 بازدید | 17 پست

سلام. من برا اولین بار میخوام ازمون استخدامی شرکت کنم میشه کسی ک تجربه داره راهنماییم کنه ک چی بخونم از کجا منابع بیارم ک شانس قبولیم بره بالا. اصلا هیچی نمیدونم از این ازمونا و.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم فقط شنیدم  ازمون استخدامی شروع شده، باید برم کافینت جزییات بپرسم

اخه هزار جور داریم قربونت بانکه آموزش پرورشه چیه شما رشتتون چیه ؟ اصلا ببینی این رشته رو میخواد یا نه . آموزش پرورش که خبر دارم ثبت نام نداره فعلا 

Never give up 
وقتی خودت نمی دونی عزیزم واسه چه ارگانی می خوای شرکت کنی چه راهنمایی می تونیم بهت بکنیم

درسته. گفتم ک اولین بارمه، اصلن نمیدونم به چه صورته. من الان دفترچه رو دانلود کردم. واسه شرکتای خصوصیه. دوتا دسته میشه انتخاب کنی من میخوام مهندسی و  دسته مالی اداری انتخاب کنم. 

بعد نوشته ازمون تخصصی داره و ازمون شخصیت شناسی

اخه هزار جور داریم قربونت بانکه آموزش پرورشه چیه شما رشتتون چیه ؟ اصلا ببینی این رشته رو میخواد یا ن ...

الان دفترچه رو دانلود کردم. واسه شرکتای خصوصیه. دوتا دسته میشه انتخاب کنی من میخوام مهندسی و  دسته مالی اداری انتخاب کنم. 

بعد نوشته ازمون تخصصی داره و ازمون شخصیت شناسی

درسته. گفتم ک اولین بارمه، اصلن نمیدونم به چه صورته. من الان دفترچه رو دانلود کردم. واسه شرکتای خصوص ...

آزمون تخصصی اسم کتاب‌ها رو نوشته یا اینترنتی دانلود کن یا برو کتابخونه عضو شو بگیر یا برو کتابفروشی کتاب دست دومشون رو بخر تا هزینه کمتر شه 

شخصیت شناسی بیشتر روحیه جمع کرای براش مهمه و خل کردن مسئله در شرایط سخت

آزمون تخصصی اسم کتاب‌ها رو نوشته یا اینترنتی دانلود کن یا برو کتابخونه عضو شو بگیر یا برو کتابفروشی ...

ممنونم ازت. تو همون دفترچه راهنما اسم کتابارو نوشته؟ چون ندیدم. زمانش هم کمه. میشه همرو خوند؟ .بنظرت درسای تخصصی جزوه یا نمونه سوال ندارن؟ 

شخصیت شناسی هم کتابی داره؟ من یادمه اون اولا ریاضی و کامپویتر و هوش بود اولین باره شخصیت شناسی میبینم. 

ببخشید سوالامم زیاده

الان دفترچه رو دانلود کردم. واسه شرکتای خصوصیه. دوتا دسته میشه انتخاب کنی من میخوام مهندسی و & ...

آهان عزیزم توی همون دفترچه منابع رو گفته یه سرچ بزنی منابع رو پیدا میکنی. من متاسفانه اطلاعاتی در مورد رشته های مهندسی و اینا ندارم . ولی در کل چون متقاضی زیاده باید خیلی بخونید ان شاء الله موفق بشی

Never give up 
ممنونم ازت. تو همون دفترچه راهنما اسم کتابارو نوشته؟ چون ندیدم. زمانش هم کمه. میشه همرو خوند.بنظرت د ...

زمان بذار واسه تخصصی هات 

دانلود تستهاش پولیه 

شخصیت شناسی رو اگه آدم شادی هستی و قدرت مدیریت جمع رو داری بدون از پسش برمیای