2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انشاالله حالتون خوب باشه.

و امیدوارم که جوابمو بدید.. خیلی محبت میکنید البته.

جوابم ندید حق دارید و بازم ممنون هستم که تاپیکتون بازه...

لطفا اگه آمدید جواب بدید.

درخواست هم دادم.

داداشم کی سر به راه میشه، همیشه خوب بود... مامانم دیگه پیر شد و طاقت نداره، ما هم جز خدا کسی نداریم...
یک ماه دیگه نمیاد.
بهترین دانشگاه کشور بود کار در آمد.
اخه کل زندگی ما رو میداد.
الان فقط یارانه.....

تو رو خدا بگید موادی هم استفاده میکنه یا نه
پیداش کنیم ببریم کمپ؟؟ خیلی میترسیم...

شما که محبتت بی دریغ کردید.
ممنون میشم اگه اذیت نمیشید، کامل بهم جواب بدید.
خدا خیرتان بده.

راجع به رضا و ازدواج هم بگید، دو سال شد.

و آزمونم...

اینجا چند نفر گفتن حس ششم واقعی هست وگرنه راجع بهش نمیدونستم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
@88barani

چه زمانی ازدواج میکنم؟ غریبه یا آشنا؟؟

در چه رشته ای فعالیت خواهم کرد؟

و برای داداشم بگید.

از دیروز منتظر شما هستم.

بچه ها میگن میاید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
@88barani

و برای داداشم بگید.

از دیروز منتظر شما هستم.

بچه ها میگن میاید

@88barani

و برای داداشم بگید.

از دیروز منتظر شما هستم.

بچه ها میگن میاید