2777
2789
اینا که از اولش استخدامن   اشباع شدن معنی نداره

نه بابا الان همه فکر میکنن بهترینه با فرهنگیان بی فرهنگیان اون سمتن دو سال دیگ میشه مثله بقیه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا الان همه فکر میکنن بهترینه با فرهنگیان بی فرهنگیان اون سمتن دو سال دیگ میشه مثله بقیه

فداتشم اون استخدامه  ینی حقوق داره     ینی از اول تا ۳۰ سالی که کار میکنن استخدامن و حقوق دارن و کسی هم نمیتونه حقوقشونو قطع کنه( شما وقتی استخدام رسمی میشی کسی نمیتونه شمارو بیرون کنه)

اشباع به رشته هایی میگن که توش کار پیدا نمیشه و نمیتونن درآمدی کسب کنن

به نظرتون پزشکی اشباع شده ؟

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...