2777
2789

منظورم براكت هاي فلزي مشكلي نداره تو دهن قبل عمل بايد از سر عكس بگيريم فكر نمي كنم بشه. يعني راهي نيس بپوشوني اونا رو يا اصلا راهي نداره؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اونا عکس از فکم گرفتم اتفاقی نیوفتاد اما حین عمل شاید خوب نباشه چون ضربه وارد میشه

اتفاقی شاید همون لحظه نیوفته ولی قطعا فلز نزدیک بینی حتی یه تکه خطرناکه. البته نظر دکتر هم مهمه. من فکر کردم شاید مثلا با چیزی بپوشوننش.

سلام خوبی من دیدم چن تا از مراجعه کننده ا دماغشون و تازه عمل کرده بودن بعد ارتودنسی مشکلی هم نبود&nb ...

ممنون گفتی من بعدا میخوام عمل کنم. ولی تو مطلب ارتودنسی بودم شنیدم دکتر با همراه مریضی که میخواست عمل بشه (بینی نبود البته دقیق یادم نیست) داشتن صحبت می کردن که باید فلزاش دربیاد تا عمل بشه. خیلی نگران شدم 

ممنون گفتی من بعدا میخوام عمل کنم. ولی تو مطلب ارتودنسی بودم شنیدم دکتر با همراه مریضی که میخواست عم ...

ارتودنسی ثابت ؟؟ 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
ارتودنسی ثابت ؟؟ 

انقدر دکتره سرش شلوغه اصلا درست حسابی جواب نمیده من فکر کنم باید برم از خودش دقیق اینو بپرسم البته در آینده نامعلوم میخوام عمل بینی انجام بدم.

انقدر دکتره سرش شلوغه اصلا درست حسابی جواب نمیده من فکر کنم باید برم از خودش دقیق اینو بپرسم البته د ...

نگاه کن من اون موقع که دیدم رفتم چک کنه ببینم فک پایین و برام ارتودنسی بزاره یا نه هنوز زوده یکی قبل من بود چون کلینیک بود کنارش بودم که وقتی دکتر اومد چک کنه لبش و که کشید دختره گفتش آخ بعد دکتره پرسید تازه عمل کردی ؟ دختره م گفت اره یک هفته س اون اومده بود فک کنم ارتودنسی رو باز کنه میتونی تو گوگل م بپرسی 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.