2777
2789
عنوان

ما زن ها...

148 بازدید | 10 پست

ما زنا چقد بدبختیم

تا سر حد مرگ گریه کردم

از حرصم کتابمو کوبیدم زمین

بعد باز برداشتم چسبوندمشون

اینکاریه ک هر دفعه با تیکه های شکسته ی قلبم میکنم :(

😔😔😔

هعییی دانشجوی سال اخر پزشکیم ۶ سال بیشتر عاشق همکلاسیم بودم الان فهمیدم اصلا پسره خوبی نیست و کلا دوسم نداره اصلا

بهم هیچ توجه ای نمیکنخ سال بعد اون امتحان تخصص قبول میشه من باید برم طرح

اون خیلی هم پولدار من اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست اون کشیکاشو میخواد بفروشه من تازه به خاطر پول کشیک میخام بخرم البته وقتی عاشقش شدم اصلا نمیدونستم پولداره خیلی پولش اهمیتی برام نداره کاش همون تصوری که داشتم ازش بود یه پسر با ایمان سربه زیر که بی پوله و دوسم داره اما الان یه پسر که کلا بقیه براش هیچ اهمیتی ندارن پولدار و به شدت درسخون 

ای خدا منم هستم منم ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم ... 🥺💔

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

میدونم میدونم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
عاشش پسرِ تصوراتت بودی  فقط تمام اون ایده آل هات رو روی اون پسر پیاده کردی

اره ولی بازم دوسش دارم هنوزم همه بدی هاش سریع یادم میرخ فقط کافی یه بار سلام کنه بهم یا باهام بخنده همه اش رو فراموش میکنم 

میخوام سعی کنم ازش دور باشم کشیکام باهاش نباشم دلم نمیاد ولی رو دلم میخوام پا بذارم 

😔😔😔 هعییی دانشجوی سال اخر پزشکیم ۶ سال بیشتر عاشق همکلاسیم بودم الان فهمیدم اصلا پسره خوبی نیست ...

دست راستت رو سرم دختر دعا کن منم دندان یا پزشکی قبول بشم .تو گزینه های بهتری پیش رو خواهی داشت عجله نکن