ممنون از همگی من بچهم به دنیا اومد یه گل دختر خیییییلی خوشگل😍
انشاالله خدای بزرگ دامن همه ی منتظر هارو سبز بکنه🤲
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
مبارکه گلم. 💐💐💐 انشاءالله همیشه؛ زیر سایه ی بابا و مامان گُلش باشع.💝💝💝
مرسی مهربونم😘😘😘❤️💐