جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 عنوان قالیشویی فرجی یا نفیس 91 بازدید | 3 پست سلام من میخوام فرشامو بدم قالیشویی .نمیدونم کجا بهتره داخل تهران اگر جای خوبی سراغ دارید بفرمایید اگر فرجی یا نفیس تا به حال فرش دادید نظر بدید راضی بودید؟ 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷 1402/04/20 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 دوستان کسی قالیشویی نداده؟؟؟؟ 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 دوستان کسی قالیشویی نداده؟؟؟؟ سلام کسی که نظر نداد .ولی برا اینکه تایپیک مفید باشه ،فرشامو دادم قالیشویی فرجی راضی بودم سه روز کلا شد هزینه هم طبق اتحادیه بود . 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
atena1127 عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1 ممنونم ازتون اتفاقا منم میخوام فرشمو بدم قالیشویی فرجی نگران بودم الان با تاپیک شما خیالم یکم راحت شد