2777
2789
عنوان

مادرشوهر اینجوری دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 49 پست
خدا رو شکر من میام نی نی سایت این چیزا رو میخونم و یاد می گیرم که عروس از هر چیزی میتونه یه معضل بسا ...

جسارت نباشه ولی پسرتو مرد بار بیار نه بچه ننه که فردا به هزارتا مشکل بخوره
دخالت تو زندگی پسر یعنی سوزوندن رابطشون

نه مادرشوهر ما اصلا اینجوری نبود که.اینا که چیزی نیست ولی حوصله ندارم دیگه از هنرنماییاش بگم.فقط یه نمونش اگر تا سر کوچه هم‌میرفتیم زنگ‌میزدن حالش بد شده بیایید خونه سفر میرفتیم همین برنامه.انگار اگر همسرم‌بود قرار بود چیکار کنه.فقط میگفتن حالش بده خوابیده خوب دکتر نمیبردین جرا اگر حالش بده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دلیل این کارا چیه اینقدر این کارارو کرد اینا خوبشه که حس مرد بودن به نامزدم ندارم خیلی کم شده

من شوهرم ۲۴ سالشه حس میکنم بچه ۱۰ سالس انقد بهش میگن اینو بکن نکن انقد روش حساسن ک اصلا شورش در اومده اصلا بهش اختیار نمیدن ک خودش کارشو انجام بده زن‌براچیش بود پ ؟ 

فک کنم ازونایی بشه که خیلی دخالت کنه  شوهرت طرف تو هست یا نه؟هرچی مامانش میگه گوش میکنه؟

طرف منه البته شوهرم نیست هنوز نامزدمه ولی مامانش تو هر چیز ریز و درشتی خودشو میندازه وسط
و دعواهای بدی درست میکنه همه هم بهش گفتن دست از سر اینا بردار
گوش نمیکنه

این پیش خودش فکر کرده کیه  ی زن بیشتر نیست  به سگ زیاد رو بدی واق واقش بیشتر میشه

حالا لازم هست به یه مادر بگی سگ

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

این پیش خودش فکر کرده کیه  ی زن بیشتر نیست  به سگ زیاد رو بدی واق واقش بیشتر میشه

میگه بابام واردات ماشین خارجی میکرده ولی حتی ارثیه هم نداشته
با این ما خیلی ازشون بالاتریم و من اصلا اهل پز دادن نیستم
بازم چشم نداره منو ببینه انگار دشمن خونیشم

خب دلیل این کارا چیه اینقدر این کارارو کرد اینا خوبشه که حس مرد بودن به نامزدم ندارم خیلی کم شده

دقیق که نمدونم ولی اگر از قبل بوده خیلی زوم نکن اگر تازه یادش اومده پسر داره در واق یکم حسود شده و تو براش  جدیدی و با وجودت احساس خطر میکنه شایدهم ازت بدش میاد 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
توجه نکن  دوست داره مراقبتون باشه این بد نیست خاست عکس بگیره همسرت بگه خانومم باشه من تنها عک ...

یواشکی به اون یکی پسرش میگه من بعدش متوجه میشم اینجوری گفته
تو مراسم شلوغه آدم به این چیزا زیاد حواسش نیست
نامزدم میوه پوست کندن بلد نیست
چون همیشه مامانش پوست میکنه میبره تو اتاقش میده بهش بعدم میره ظرفشو میاره

حرفتو قبول دارم ولی مامانا نباید توقع داشته باشن همسر آدم کار مادرو انجام بده!
اینجوری بهشون آموزش داده

طرف منه البته شوهرم نیست هنوز نامزدمه ولی مامانش تو هر چیز ریز و درشتی خودشو میندازه وسط و دعواهای ...

ببین سعی کن از الان درستش کنی به نامزدت و مامانش به خوبی بفهمون که کسی اجازه دخالت نداره طبق میل و رفتار خودت بانامزدت پیش برو خدایی نکرده مثل من نشی که حتی بخواد خرجی واسه خونش بخره باید به ننه باباش بگه

جسارت نباشه ولی پسرتو مرد بار بیار نه بچه ننه که فردا به هزارتا مشکل بخوره دخالت تو زندگی پسر یعنی ...

دقیقا جسارته 

چون عروسای نی نی سایتی مشکلشون خیلی وقتا اصلا مرد بودن یا نبودن طرف نیست نمونه👇

مادرشوهرم از پسراش عکس خواست از من نه

مادرشوهرم منو نبوسید

مادرشوهرم منو میبوسه بدم میاد

مادرشوهرم برای پسرش چاقو نذاشت یعنی من براش میوه پوست بگیرم

مادرشوهرم ..

مادرشوهرم...

اینا کدومش دخالته؟

اینا فقط تراوشات ذهن بدبین آدماست

قبول دارم بعضی مادرشوهرا واقعا شعور و درک ندارن و به زندگی بچه ها خیلی سرک‌ می کشن ولی یه چیزایی واقعا بهونه گیریه

خانم برادرم وقتی خونه مامانم بهش اصرار می کنیم شام پیش ما بمون میره میگه چی کار دارن به کارم هی اصرار می کنن شام بمون وقتی نمی گیم که در معذورات قرار نگیره میره میگه به من نگفتن شام بمون

خدایی خانواده شوهر به جرم خانواده شوهر بودن نباید همیشه بد به نظر بیان که

بد میگم؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نزار دخالت کنه الان ما بعد دوسال انقد پر روشون کردیم(با اینکه به ۷۰‌درصدش گوش ندادیم) انقد خودشونو ت ...

هر کاری کردیم محترمانه دخالت نکنه بازم کرد یعنی انگار نمیشنوه نمیبینه
یا اصلا اهمیت نمیده دیگه نمیتونم بگیرم بزنمش
حتی شوهرش یبار بهش گفت گمشو اینقدر تو رابطشون دخالت نکن
بازم از رو نمیره

من شوهرم ۲۴ سالشه حس میکنم بچه ۱۰ سالس انقد بهش میگن اینو بکن نکن انقد روش حساسن ک اصلا شورش در اومد ...

واقعا حالا این کارم اشتباهه
ولی دیگه مرد 32 ساله این کارارو باهاش کردن خجالت داره
نمیفهمم یعنی چی این کارا