2777
2789
عنوان

آرزو های محال من

111 بازدید | 9 پست

سلام 

زندگی من 

کلاس ششم مثل کنکوری تو خونه داشتم برای تیزهوشان درس میخوندم ۳۰۰۰ تست زدم اصلا بیرون نمی‌رفتم فقط مدرسه و کلاس زبان صب از ۵ تا ۱۲ فقط میخوندم آزمون دادم ... نتایج که اومد فهمیدم قبول نشدم مامان و بابام فقط سرزنش کردن فامیل صد بار ازم پرسیدن و طعنه زدن چطور اونقدر خوند و قبول نشد امیدم رو از دست ندادم خوندم تکمیل ظرفیت هفتم برم شاگرد اول کلاس با معدل ۱۹.۹۷ شدم همه معلمان میگفتن خیلی خوبه با ادب همه چی تمومه (فراموش نمیکنم که معلم علوم چقدر تعریف کرد  )به مامان و بابام وقتی کارنامه میگرفتن روز تجلیل اسمم رو بلند تر از همه خوندن گفتن افتخار مدرسه ... کرونا اومد نذاشت آزمون برگزار بشه بازم امید داشتم سال هشتم معدل ۲۰ بودم همیشه تو کلاس فوق هر درسی من داوطلب بودم همیشه معلمام تعریف میکردن دانش آموز برتر شهر شدم تو آزمون همگانی تا چند روز تو کانال های مدرسه اسمم رو میذاشتن  . سال نهم دانش آموز برتر بودم امتحان تیز رو حسابی کار کردم کلاس کتاب همهههه چی آزمونو دادم دوباره قبول نشدم معلمم زنگ زد گفت تو که قول شدی مگه ن؟ گفتم نه دوباره مامان و بابام و فامیلا وای خدا دوبار می خواستم خو..کشی کنم ترسیدم رفتم مدرسه جدید اصلا انگیزه نداشتم اصلا هرکاری میکردم نمیشد همش گریه میکردم 😢 حالا هم اوضاع خراب فک کنم باید برم مدرسه دیگه 

این مرداب امروز آب زلال دیروزه 

پس چرا من که بی پناه بودمو پناه نداد؟ چرا هرچی نذر کردم نشد 

چرا با تموم تلاشام نشد  

خیلیم اش دهن سوزی نیستن 

خودتو ناراحت نکن برای چیزی که ارزش نداره واقعا هیچ فرقی با مدارس دیگه ندارن

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آروم باش عزیزم ، هنوز فرصت داری ، چرا انقد ناامیدی ، همه چیز حکمت خداست مطمعنا به صلاحت نبوده غصه خوردن فقط خودتو از بین می‌بره ، تو میتونی بازم تلاشتو بکن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

چی بگم والا گاهی نمیشه دیگه هرچقدر هم که تلاش کنی انشالله برای کنکور بجنگ خیلیا بودن از مدارس معمولی رتبه خوب آوردن به هدفشون رسیدن 

یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂
آروم باش عزیزم ، هنوز فرصت داری ، چرا انقد ناامیدی ، همه چیز حکمت خداست مطمعنا به صلاحت نبوده غصه خو ...

آخه قسمت من فقط غصه خوردن بود من هیشکی رو نداشتم که باهاش درد دل کنم فکر کنین یه دختر ۱۲ساله مثل کنکوری خوند دلم میسوزه