2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا🥺🥺🥺❤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5329 بازدید | 127 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما گفتی خوب شد نکشید پایین ترکید😅

دقیقا همینو گف

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
دقیقا همینو گف

شت بابا نکشید ک😂😂😂😂😂مگ گفتم کشید  

واس شوخی گفتم خب

نی نی یار بیاد میگم اون پیاممو پاک کنه بقیشو برگردونه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دقیقا همینو گف

آره گفت لگن براش اوردم دستشویی داشت خوب شد نکشید پایین یهو پسر عموش اومد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چرا تعطیل شد ؟این چ کاریه اخه مگه جیز بدی گفتی ک ترکید 

گزارش میزنن واسمون ی عده نا خلف

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آره گفت لگن براش اوردم دستشویی داشت خوب شد نکشید پایین یهو پسر عموش اومد

یعنی ب همین کلمه هم گیر میدن 😑 

@دلبراماوحشی    ساناز چرا ترکوندن منو گزارش زدن؟

زدن دیگه @نی_نی_یار_3   باز کاربرا دوره افتادن چیکار تاپیک این بنده خدا دارن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب عزیزم همینجا ادامش بگو  

من الان ۵ کیلو لاغر  کردم دوستانی ک میخان لاغر کنن توجه ‌کنن😑😂😂😂🤭

پسر عموش شوک زده شد بود منم باز سلام کردم  تقی مث بچه مدرسیا ک فضولی میکنن تامدیر و معاون میبنه میشینه سرجاش من باز معدب نشستم سر مبله🙁😑😂😂😂

گفت چیشده گفتم کمکش میدی بر دستشویی ؟

گفت اره باهم کمکش کردم  ایقد اه ناله کرد از درد عمل.🥲😔 من پشت سرش بودم ی سری چیزا بش وصل بود اونا بگیرم کمرشو ک شکافته بودن واس عمل دیدم💔

بردیمشو اوردیمش نشست رو تخت  نمیتونس دراز بکشه هی داد میزد و ناله میکرد ب پسر عموش میگفت بم دست نزن

ب زور و با درد درازش کردیم  دوباره خیلی بغضم گرفت

پسر عموش باز بخاطر راحتی من رفت بیرون گف من میرم بیرون تو سالن گفتم ن دیگ میرم گف ن بمون من میرم فعلا

منم باز وایسادم بالا سرش تا خوابش برد خیلیم گریه کردم تموم صورتم شد اشک

بوسیدمش و چند بار رفتم دنبال پسر عموش نبود 

میترسیدم تنها بزارمشو برم .پیام دادم داداشش ک ب پسرعموشون خبر بدن بیاد بالا بازم.تا من برم سریع اومد 

اونم هی میگفت ظهره حواست باشه  گفتم باشه

ی خدافظی سرسری ‌کردم اومدم

اسنپ گرفتم.برگشتم خونه حدودا ۳ رسیدم خونمون

پناه جون تاپیکت برگشت بیا ادامش بگو 😁😁

جدی برریم

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
زدن دیگه @نی_نی_یار_3     باز کاربرا دوره افتادن چیکار تاپیک این بنده خدا دارن

برگشت تا ببینی باز میترکه یا ن

فداتم ❤