2777
2789
عنوان

دوستان آی وی افی بیاین

262 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان من امروز ۳ روزه جنین انتقال دادم فرزند دومم هست ظهر خواب دیدم یک شاخه گل رز کوچولو از روی بوته چیدم دادم به دخترم 

کسی میدونه تعبیرش چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی تخمدان دارم خواستم ببینم مشکل شما چی بوده ، انشالله که سلامت باشن بچه هاتون 😍

اصلا فرصت رو از دست نده برو دکتر تا زودتر باردار بشی 

ممنونم از دعای قشنگتون گلم 

عزیزم شما بابت فریز کردن جنین اطلاعاتی دارین ازتون راهنمایی بگیرم

عزیزم جنین های با کیفیت رو فریز میکنن 

اونایی که کیفیت ندارن انتقال میدن سریع 

چون کیفیت نداشته باشن از فریز در بیان از بین میرن 

عزیزم بچه ی اولم رو هم با آی وی اف باردار شدم  مشکلم تخمک هام آزاد نمیشد حتی با آمپول

گلم تعیین جنسیتم کردی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
نه عزیزم نکردم گفتم هرچی خدا بده شکرش

انشالا سلامت باشه

من ی توراهی دارم دخمله

برا دومی میرم تعیین جنسیت انشالا ی دختر ی پسر کافیع

هزینه هاتون چقدر شد برا ای وی اف

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیزم جنین های با کیفیت رو فریز میکنن  اونایی که کیفیت ندارن انتقال میدن سریع  چون کیفیت ...

عزیزم یه سوالی

من چهارماهه از زایمان دوم گذشته اولی ده سال پیش 

بدون مشکل طبیعی باردار شدم

حالا باز نی نی می خوام ولی الان نه دو سال آینده البته بدمم نمیاد دو یا سه تا باشن

بنظرتون منطقی فریز کردن جنین؟

انشالا سلامت باشه من ی توراهی دارم دخمله برا دومی میرم تعیین جنسیت انشالا ی دختر ی پسر کافیع هزین ...

به سلامتی انشالله بغلش کنی عزیزم 

برای منم دعا کن انشالله مثبت بشم 

بیشتر هزینه ی ما با بیمه شد بعضی داروها که خارجی بود اونا آزاد بودن

به سلامتی انشالله بغلش کنی عزیزم  برای منم دعا کن انشالله مثبت بشم  بیشتر هزینه ی ما با ...

انشالله مثبت بشی عزیزم سلامت بیاد بغلت

چنتا تخمک داشتی چنتا جنین تشکیل شد