liliyangoli مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 61 عنوان دوستان آی وی افی بیاین 262 بازدید | 43 پست سلام عزیزان من امروز ۳ روزه جنین انتقال دادم فرزند دومم هست ظهر خواب دیدم یک شاخه گل رز کوچولو از روی بوته چیدم دادم به دخترم کسی میدونه تعبیرش چیه 1402/04/20 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliyangoli مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 61 ببخشید ولی مشکلتون چی بود ؟ عزیزم بچه ی اولم رو هم با آی وی اف باردار شدم مشکلم تخمک هام آزاد نمیشد حتی با آمپول
مهربانو۹۵ عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 2406 عزیزم بچه ی اولم رو هم با آی وی اف باردار شدم مشکلم تخمک هام آزاد نمیشد حتی با آمپول منم تنبلی تخمدان دارم خواستم ببینم مشکل شما چی بوده ، انشالله که سلامت باشن بچه هاتون 😍
liliyangoli مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 61 منم تنبلی تخمدان دارم خواستم ببینم مشکل شما چی بوده ، انشالله که سلامت باشن بچه هاتون 😍 اصلا فرصت رو از دست نده برو دکتر تا زودتر باردار بشی ممنونم از دعای قشنگتون گلم
rosaamom عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 عزیزم شما بابت فریز کردن جنین اطلاعاتی دارینازتون راهنمایی بگیرمالبته آرزو می کنم جنین تون سلامت باشه و بدون مشکل بارداری شیرینی تجربه کنین
liliyangoli مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 61 عزیزم شما بابت فریز کردن جنین اطلاعاتی دارین ازتون راهنمایی بگیرم عزیزم جنین های با کیفیت رو فریز میکنن اونایی که کیفیت ندارن انتقال میدن سریع چون کیفیت نداشته باشن از فریز در بیان از بین میرن
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 5227 عزیزم بچه ی اولم رو هم با آی وی اف باردار شدم مشکلم تخمک هام آزاد نمیشد حتی با آمپول گلم تعیین جنسیتم کردی خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
liliyangoli مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 61 گلم تعیین جنسیتم کردی نه عزیزم نکردم گفتم هرچی خدا بده شکرش
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 5227 نه عزیزم نکردم گفتم هرچی خدا بده شکرش انشالا سلامت باشهمن ی توراهی دارم دخملهبرا دومی میرم تعیین جنسیت انشالا ی دختر ی پسر کافیعهزینه هاتون چقدر شد برا ای وی اف خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
rosaamom عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 عزیزم جنین های با کیفیت رو فریز میکنن اونایی که کیفیت ندارن انتقال میدن سریع چون کیفیت ... عزیزم یه سوالیمن چهارماهه از زایمان دوم گذشته اولی ده سال پیش بدون مشکل طبیعی باردار شدمحالا باز نی نی می خوام ولی الان نه دو سال آینده البته بدمم نمیاد دو یا سه تا باشنبنظرتون منطقی فریز کردن جنین؟
liliyangoli مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 61 انشالا سلامت باشه من ی توراهی دارم دخمله برا دومی میرم تعیین جنسیت انشالا ی دختر ی پسر کافیع هزین ... به سلامتی انشالله بغلش کنی عزیزم برای منم دعا کن انشالله مثبت بشم بیشتر هزینه ی ما با بیمه شد بعضی داروها که خارجی بود اونا آزاد بودن
rosaamom عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 دعا کنید انشالله مثبت باشم عزیزان 🤲🙏 آرزو می کنم جنین تون سلامت باشه و بدون مشکل بارداری شیرینی تجربه کنین🙏🙏🧿
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 5227 به سلامتی انشالله بغلش کنی عزیزم برای منم دعا کن انشالله مثبت بشم بیشتر هزینه ی ما با ... انشالله مثبت بشی عزیزم سلامت بیاد بغلتچنتا تخمک داشتی چنتا جنین تشکیل شد خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍