2777
2789

سلام ، من روز ۱۰ پری سه تا فولی ۶ ، ۷ داشتم که دوتا آمپول اچ ام جی ۱۱ و ۱۲ پری تزریق کردم و روز ۱۳ پری دوتا اچ سی جی ولی پنج روز بعد هرچی بی بی چک میزنم منفیه امروزم روز دهم آمپوله و صبح بازم منفی بود ولی از دیروز درد سینم شروع شده ، یعنی دیگه تمام این ماهم نشد ؟؟؟ تخمدانم پلیکیستیکه 

عزیزم منم تخمدانم پلی کیستیکه 

فولی هات کوچیکن فک نکنم با این سایز بشه ینی منم یبار ۸ و ۱۱ داشتم دکتر اچ ام جی داد گفت امکان بارداری هست منم کلی دل خوش کردم ولی نشد 

حالا انشالله که تو بارداری ولی اگر هم نبودی درمان و قطع نکن ادامه بده حتما نتیجه میگیری

کسی نیست ؟؟؟ ماه قبل دوتا فولی ۲۲ و ۲۰ داشتم ولی از همون روز تزریق اچ سی جی سینه هام شروع به درد کرد که روز ۱۵ آمپول پریود شدم ولی این ماه بعد از ۹ روز از آمپول یعنی از دیروز کمی سینه هام درد دارن که خیلی کمه،  کسی بوده اینجور باشه و باردار بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست ؟؟؟ ماه قبل دوتا فولی ۲۲ و ۲۰ داشتم ولی از همون روز تزریق اچ سی جی سینه هام شروع به درد کرد ...

مطمئنی  اچ سی جی زدی ؟ یا سینال اف زدی؟

چون الان دکترا اکثرا اچ سی جی نمیدن 

خدارو شکر مبارکه انشالله ب سلامتی  یادآور باردار شدی یا طبیعی

قربونت عزیزم انشالله قسمت خودت

با لتروزول و سینال اف

پلی کیستیک من شدید بود در حالت عادی فولی هام ۵ بودن 

با روزی سه تا کلومیفن یبار  دو تا ۲۱ و۲۴ داشتم دو تا سینال اف زدن ولی باردار نشدم 

بعد یه مدت نرفتم دوباره که رفتم این بار دکتر روزی سه تا لتروزول داد دو تا فولی ۱۶ و ۲۲ داشتم باز دوتا سینال زدم خداروشکر این سری در اوج ناامیدی باردار شدم 

قربونت عزیزم انشالله قسمت خودت با لتروزول و سینال اف پلی کیستیک من شدید بود در حالت عادی فولی هام ...

انشالله ب سلامتی ، منم دیگه امیدی ندارم فقط نمیدونم چرا ۹ روز بعد آمپول سینه هام شروع به درد کردن 

آره مطمئنم ماه پیش هم اچ سی جی زدم ولی فک کنم تاثیر نداره

اهان اخه شنیدم دکترا جدیدا نمیدن اچ سی جی میگن ضرر داره و پیدا نمیشه خیلیم گرونه ظاهرا 

من دکترم کلا سینال اف میده به مریضاش فولیکول و فک کنم تقویت میکنه بعد خودش به موقعش ازاد میشه ‌.من این سری ۲۳ پری رفتم سونو گفتن تخمکت تازه ازاد شده یا امروزیا دیروز چون مایع ازاد دیده شد تو تخمدان 

ازاد هم نشه دکتر دارو میده تا موعد مصرف کنی تبدیل به کیست نشه .من سری پیش که گفتم دو تا فولی ۲۱ و ۲۴ داشتم یکیش ازاد نشده بود دکتر دارو داد گفت تا موعدت بخور ازاد میشه کیست نمیشه

انشالله ب سلامتی ، منم دیگه امیدی ندارم فقط نمیدونم چرا ۹ روز بعد آمپول سینه هام شروع به درد کردن&nb ...

انشالله که بارداری 

ولی ممکن هم هست بخاطر نزدیکی به موعدت باشه 

من قبل اینکه لتروزول اینا مصرف کنم نزدیک موعد پریودم اصلا سینه درد نداشتم ولی از وقتی مصرف میکردم هر ماه نزدیک موعد درد سینه داشتم برا همون این ماه هم جدی نمیگرفتم میگفتم یا بخاطر داروهاست یا هم نزدیک پریودم برا اونه