2777
2789

سلام 

من برام سوال شده که کسایی که دارن توی این چالش مشارکت میکنند حدودا چند سالشونه؟ 

چند سالتونه؟!

حدودی هم بگید ممنون میشم (مثلا یه سال بالاتر یا پایین تر)

با تچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا چه ربطی به سن داره انقدر احمق نباشید حتی این حق نداریم تاپیکی که ذخیره کردم باز کنم الان رفتم باز کنم باز نشد به درخواست دوستی ها دسترسی ندارم پریروز بخاطر حذف تاپیکم چقدر علاف شدم بعد نی نی یار یجور طلبکار جواب میده

فقط میتونیم تاپیک بزنیم اون هر ن تاپیکی

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

انقدر احمقید که از حق حقدقتون عرضه ندارین دفاع کنین همون بزنن توسرتون

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
انقدر احمقید که از حق حقدقتون عرضه ندارین دفاع کنین همون بزنن توسرتون

طرز حرف زدنت درست نیست دخترخانم

اینجا فقط درباره سن سوال پرسیده شد ، نسبت به موضوع حذف نه مخالفتی بود نه موافقتی. 

اینقدر هیجان زده ای که فقط میخوای به همه توهین کنی