2777
2789
عنوان

داداشم بچمو دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 25 پست

وای پسر ۱۶ سالشه تو رابطس ؟ 

بعد فک کن دختر کوچیکتر از خودش به یه پسر ۱۶ ساله بگه اقایییممم😐🥴🥴🥴🥴🥴

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد یه چیز دیگ 

احترام همو نگه دارین اون باید الان از شما بترسه راجب دختری حرف بزنه سنش کمه 

عادی نکنید براش با تکرار اون حرفا 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بعضی داداشا خوب نیستن.. اینا ازدواج هم میکنن رابطه ی خوبی با خواهرشون برقرار نمیکنن و کافیه یه ذره زنش یادش بده.. در جا قید خواهرشون رو میزنن..

منم داداشم سگ بود تو مجردی..

ازدواج هم کرد اصلا دوست نداشتم خونه اش برم یا دعوتش کنم.. با زنش یه کلمه حرف میزدم میرفت کلی حرف درست میکرد.. حرف های عادی ..نه حرف خاص..

مثلا یه بار داشتیم برای مهمونی سوپ درست میکردیم من خواستم سبزی سوپ رو بریزم.. مامانم گفت بزار نیم ساعت اخر بریز که خاصیتش نره.. گفتم اینجوری جا میوفته..گفت نه ..نیم ساعت اخر بریز..گفتم باشه..

رفته بود به داداشم گفته بود ابجی و مامانت با هم دعوا دارن😳 خودتون هم نمیتونید با هم کنار بیاید چه توقعی دارید من باهاتون کنار بیام!😳

من 😳

مامانم😵‍💫

عروسمون😎

از هیچی حرف درست میکرد ما رو از چشم داداشم بندازه.. البته ماهم به خاطر سگ بودنش از مجردی.. باهاش حال نمیکردیم و ترجیح میدهدیم بره سمت طایفه زنش و دست از سر ما برداره😄

سلام ببین اون الان تو اوج غرور حتی با پدرت هم اگه اونجور حرفی بزنه برخورد میکنه باید سعی کنی پسرایی که تو این سن هستن باهاشون کل کل نکنی و فقط بهش گوشزد می‌کردی که حق نداری بچه منو دعوا کنی و بحث دوست دخترش وسط نمیکشیدی و کار مامانتم زیاد جالب نبوده که از پسرش دفاع کرده من تو دوران عقد با داداشم بحثم شد مامانم کاری کرد که اومد ازم معذرت خواهی کرد حتما مامانت خیلی‌ پسر دوست ولی توهم سعی کن باهاش سرسنگین باشی تا متوجه اشتباهش بشه ولی تو این سن رفتارش طبیعیه برادر شوهر من ۱۴ سالشه با پسر من مثل سگ و گربه میمونن اینقدر که دعوا میکنن خلاصه سنش باعث رفتارش 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
۱۶ سالشه باید سر بچه داد بزنه؟؟؟ اون ۱۶ سالشه ولی بچه خیلی کوچیکتره  

مادر هم از بچش جگر گوشش پاره تنش عصبی بشه حتی بچشو میزنه داد زدن یه پله اون ور تر ک جای خودشو داد

بعدشم من مخاطب حرف اسی بود که اونجوری با داداشش حرف زده  اصلا نباید به بچه ی این سنی اینجوری تیکه انداخت 

پسر ک جای خودشو داره حس میکنه قلدرتره و قد تره

اون اگه اشتباهی کرده اینکه اشتباهش بدتر بوده