2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری مادرشوهرو بپیچونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 29 پست

ببینید دوست من ؛تقصیر مادرشوهرت نیست . اما کارشون هم اصلا خوب نیست. اشکال نداره بذار بیاد ببينه.  اما حتما حتما بهش با احترام بگو هشت ماه تمام نبودید چی شد که الان هوس کردید مارو ببینید؟

احتمال میدم به جبران این هشت ماه میخواد کادو بیاره که از دلت در بیاد

نمیخوام الان که قصد کرده ببینه

در اتاقو ببند بگو هر وقت کامل چیشده شد نی نی اومد

به شوهرت بگو میخوام سوپرایز بشن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار کدورت پیش بیاد.   شاید دلش بوده بیاد واقعا همسرش نمیذاشته.  الان احازه داده.  ن ...

بنظرت چرا الان اجازه داده ؟؟ چون بیاد ببینه بره واسش تعریف کنه که بابام چیا داده چیا نداده . میتونست از مادرش و خواهراش بخواد که ما رو اونجا ببینه ولی فرقی نمیکنه براش ، چندین بار راهی بیمارستان شدم یه زنگ هم نزد ، دیگه نگفته بوده که زنگ هم نزن

ولش کن وقتی اومد وبی محلی دید حالش گرفته میشه بعد هم خب در اتاق بچه رو ببند  برو خونه مادرت اگرم اومد نتونه چیزی ببینه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
من نمی دونم بین شما چی گذشته  ولی انصافه؟؟ مادر ذوق دیدن سیسمونی  نوه داره چه کارش دارید

ذوق دیدن مادر بچه نداره ؟ ۴ ماه تموم استراحت مطلق بودم خونه بابام خوابیدم  یه بار نیومد ، خار شدم جلوی خانواده م

الان که افتادم توی راحتی بارداری میخواد بیاد ؟؟ مادر نوه آدم نیست ؟؟من جهنم پسر خودش چی؟؟

نمیتونم عزیزم، خیییلی ناراحتم ازشون ، خدا شاهده چندین بار سر فشارهایی با پدرشوهرم بهم آوردن به خونری ...

چه حرفی

اتفاقا باید بدونه که زحمات پدرشما ومادرشما چی بوده‌

نذاری بیاد پیش خودش میگه سیسمونی نداشت و پنهان کرد

ظلم هاشونو خدا جوابشو خواهد داد

بنظرت چرا الان اجازه داده ؟؟ چون بیاد ببینه بره واسش تعریف کنه که بابام چیا داده چیا نداده . میتونست ...

وای از دست بعضی پدر و مادرها. البته از جریانتون خبر ندارم.  نمیخوام قضاوت کنم

اما در کل تو بارداری حرص نخوز

ذوق دیدن مادر بچه نداره ؟ ۴ ماه تموم استراحت مطلق بودم خونه بابام خوابیدم  یه بار نیومد ، خار ش ...

فکر کردی مادر شوهر بقیه چه کار می کنه بابا به خدا همشون کرم دارند حسودن  

ولکن بچسب به بچه ات می خواد بیاد ببینه بره 

این و من میگم که چند ساله زندگی کردم 

ده سال دیگه به این همه حرصی که الان خوردی افسوس می خوری بچسب به زندگی و بچه ات 

اصلا نه خانی  اومده نه خانی رفته 

بحث و کش نده

به هر حال تهش اون مادره  حتما ذوق داره 

تو رو دوست نداره جهنم تو هم دوسش  نداشته باش 

فقط گلم  حرص نخور حیف جوونیت

دنیا اونقدرها جدی نیست   
بنظرت چرا الان اجازه داده ؟؟ چون بیاد ببینه بره واسش تعریف کنه که بابام چیا داده چیا نداده . میتونست ...

آره حرفا درسته.  

با شوهرت مشورت کن خانوادش و بهتر میشناسه. 

نظر من اینه کدورت و از بین ببریم بهتره. 

البته نظر شما مهم و محترمه. 

انشاءالله صحیح و سالم فارغ شی و نی نی رو بغل بگیری