2777
2789
عنوان

مبل شویی مبل ها رو خراب میکنه؟؟

12411 بازدید | 39 پست

سلام خانما 

من تا حالا مبلامو نشستم الانم لک ندارن فقط چون روشن بودن رنگشون کدر شده 

میخواستم بدم مبل شویی بهم گفتن فاتحه فوم و پارچه اش خونده میشه 

خواستم ببینم کسی هست اینجا تجربه مبل شویی برای مبل استیل یا کلاسیک داشته باشه؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اوکیه

نده ببرن بگو بیان داخل خونت بشورن

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

نمیدونم ولی جای خوب ببر

@نگاروحلما  

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

آره من شستم اگه بالاسرشون وایسی و هی غر بزنی شاید یه کمی تمیز بشه وگرنه امروز که بشوری فردا می بینی رنگ زردی انداخته روی مبلات

فریب تبلیغاتو نخور

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بله قشنگ عمر مبل رو نصف میکنه

عه خوب تو خونه هم که نمیشه بشوریم و تمیز کنیم من تازه میخواستم بدم مبل هامو بشورن بچه هام حسابی کثیفشون کردن

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏