2777
2789
عنوان

روزهای بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 91 پست
اره 

اتفاقا یه دوستی داشتم اونم بچه داشت

حتی مچ شوهرشم گرفت 

اما چون شرایط نداره تصمیم گرفت فعلا مشغول تربیت بچه بشه و یه مهارتی یاد بگیره تا بعد ها یه راهی باز بشه

منطقی باشید 

خونه که هست هزینه بچه که فراهمه 

اونم ولش کنید بره دنبال گشت و گذارش

اشتباه اولو مادر پدرتون کردن که اینجوری دختر دادن

بدون پول فکر طلاقو از سرتون بیرون کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هنوز دوسش داری؟ چطوری میتونی دوسش داشته باشی 

من خ وابسته و احمقم.خودم میدونم.از اولش قبل این اتفاقات هم عاشقش بودم.الان مثه اونروزا نیستم.ولی بازم ب جدایی ک فک میکنم حس میکنم بدون اون نمیتونم.من پدر خوبی نداشتم.شوهرم برام حکم پدر هم داشت.بعد شوهرم خوشتیپه.میبینمش خودم میگم به به😂.

همش میگم ادم خوبه شوهرش زشت و بی پول باشه تا ارامش داشته باشه.تو از شوهرت بدت اومده؟یا از اول وابسته نبودی

اتفاقا یه دوستی داشتم اونم بچه داشت حتی مچ شوهرشم گرفت  اما چون شرایط نداره تصمیم گرفت فعلا م ...

دقیقا.من شرایط خونه خوبی نداشتم.فقط گفتم زود برم.شوهرمم شرایط خوبی داشت دیگه فورا گفتم بله

من خ وابسته و احمقم.خودم میدونم.از اولش قبل این اتفاقات هم عاشقش بودم.الان مثه اونروزا نیستم.ولی باز ...

نگو اینجوری عزیزم تو که مقصر نیستی عشق یک شبه میاد اما یک شبه فراموش نمیشه

وقتی قرار بر طلاق نیست اینکه عاشق باشی بهتره تا اینکه با تنفر زندگی کنی

ولی من وقتی یاد کاراش میفتم خیلی متنفر میشم

همه چی استقلال مالی نیست من شاغلم ولی طلاق فقط به پول احتیاج نداره پول شرایط رو راحت تر میکنه اما ...

بهرحال اگر پول باشه 

زن ها تا یه حدی بیحرمت میشن

کار به کتک زدنو فحش نمیکشه

درسته اسیب طلاقو پول برطرف نمیکنه

ولی حرمت و عزت اون زنو نگه میداره 

نگو اینجوری عزیزم تو که مقصر نیستی عشق یک شبه میاد اما یک شبه فراموش نمیشه وقتی قرار بر طلاق نیست ا ...

منم پر از حس تناقضم.یهو عاشقش میشم قربون صدقش میرم جوری ک ذوقش رو میفهمم.یهو ازش متنفر میشم میرم توو لاک خودم محلش نمیذارم‌.

شوهرت ب تو نمیگفت تو برام کم گذاشتی ک من خیانت کردم....

منم پر از حس تناقضم.یهو عاشقش میشم قربون صدقش میرم جوری ک ذوقش رو میفهمم.یهو ازش متنفر میشم میرم توو ...

نه کلا انکار کرد

ولی کاش قبول میکرد اشتباهشو

واقعا دلم پر از حرفای ناگفته اس

خیلی دوس دارم بشینم و بهش بگم که بعد از این کارش من چه روزهایی رو تجربه کردم

نه کلا انکار کرد ولی کاش قبول میکرد اشتباهشو واقعا دلم پر از حرفای ناگفته اس خیلی دوس دارم بشینم ...

اااا.مگه صحبت نکردی باهاش.من هرروز باهاش حرف میزدم راجبش.راجع حسم.راجع اینکه هیچوقت فک نمیکردم این بلارو سرم بیاری.آگاهش کردم ک بفهمه این دخترا واسه چی میان سمتش.راجع اینکه خداروشکر کنه ک سک س نداشته وگرن این‌زندگی دیگه تموم شده بود.من خ برونگرام.جلوش زار زار گریه کردم‌ تا بفهمه‌ چی ب سرم‌ اورده.

از اون دوران گذر کردم.اما بازم درگیرم.هیچوقت هیچوقت فراموش نمیشه

اااا.مگه صحبت نکردی باهاش.من هرروز باهاش حرف میزدم راجبش.راجع حسم.راجع اینکه هیچوقت فک نمیکردم این ب ...

نه وقتی یه نفر کلا کارشو انکار میکنه دیگه جای حرف زدن باقی نمیمونه

منم برونگرام ولی متاسفانه گوش شنوایی ندارم

صحبت کردی جوابی داشت واسه کاراش؟ 

نه وقتی یه نفر کلا کارشو انکار میکنه دیگه جای حرف زدن باقی نمیمونه منم برونگرام ولی متاسفانه گوش شن ...

میگه تخلیه هیجان و کنجکاوی بود صرفا.و طبق معمول بهونه های مردای خیانت کار برای توجیه خیانتشون از قبیل اینکه من کم محلش کردم.بهش اهمیت نمیدادم.توو خونه ب خودم نمیرسیدم‌....ی سریاش رو قبول داشتم ولی علتش همش خودش بود.واقعا خیانت هیچ توجیهی نداره.

میگه تخلیه هیجان و کنجکاوی بود صرفا.و طبق معمول بهونه های مردای خیانت کار برای توجیه خیانتشون از قبی ...

خیانت هیچ وقت توجیه نداره

امیدوارم دیگه هیچ وقت سمتش نره و زندگیت غرق آرامش باشه عزیزم