2777
2789

عزیزان من خودم معلمم و همسرم کارمنده، بهش پیشنهاد پست دادن توی بندرعباس، و گفتن خانمت رو هم منتقل میکنیم فقط برای ۲ سال. بعدش برمیگردیم.

دوتا بچه ۲ ساله و ۶ ساله دارم که اولی امسال میره کلاس اول.

خودمون کرمانشاه هستیم.

حالا میخواستم نظرتون رو راجب اینکه بیام یا نه بدونم؟ از نظر آب و هوا خیلی میترسم. میگم نکنه نتونم زندگی کنم یا سر کار برم بمیرم از گرما؟؟ 😁

یا بچم میره کلاس اول، دچار مشکل نمیشه ؟ اصلا بچه ها تو حیاط مدرسه میرن ؟ چطوریه؟ راهنماییم کنید لطفا.

تهرانم عزیزم تجریه ای در این خصوص ندارم 

لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید 

حق_حذف_تاپیک#  

امروز همه ی سهمیه هامونو تاپیک حذف تاپیک بزنیم و فزدا از ساعت 10 صبح هیچ تاپیکی نزنیم. موافقین لایک کنین و این رو نشر بدین. 

ولی امروز همه ظرفیت رو تاپیک بزنید هاا 

فردا فقط تاپیک های اعتراض قبلی رو پر بازدید میکنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش بندر گرمه من خودم اطرافم ولی بندر خیلی گرمه حالا میخوای اول دو روز بیا ببین بعد تصمیم بگیرید

مرسی عزیزم از نظرت🙏 تو فکرم هست بیام یکی دو روز سر بزنم. ولی خیلی دوره با بچه کوچیک تو ماشین اذیت میشیم🤕

مرسی عزیزم از نظرت🙏 تو فکرم هست بیام یکی دو روز سر بزنم. ولی خیلی دوره با بچه کوچیک تو ماشین اذیت م ...

الان خیلی گرمه با بچه خیلی اذیت میشین

انشاءالله هر چی به صلاحتونه همون شه❤️

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔