2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و بصورت تاپیک بزارید دقیقا با همین عنوان.... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

🔴🔴🔴🔴

لطفا اگر موافقد کپی کنید تاپیک بزنید🔴🔴🔴

کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـ‌یکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)

تاپیک نزنین فقط ب بقیه اطلاع بدین تاپیک‌ک میزنین برا اونا سود داره 

اینجوری خودمونم ضرر میکنیم

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و بصورت تاپیک بزارید دقیقا با همین عنوان.... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

فردا ۲۱ تیر

از ساعت ۰۰:۰۰ امشب شروع کنین

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

تاپیک های حذف تاپیک رو پر بازدید کنید،با کامنت گذاشتن! کاری کنید توجه ها جلب شه! کاری کنید تمام کسایی که میان نی نی سایت وقتی میرن توی قسمت پر بازدیدها فقط کامنت حذف تاپیک ببینن

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
✅حذف تاپیک و مدیریت اطلاعات و ویرایش اونا حق ماست✅

تاپیک های حذف تاپیک رو پر بازدید کنید،با کامنت گذاشتن! کاری کنید توجه ها جلب شه! کاری کنید تمام کسایی که میان نی نی سایت وقتی میرن توی قسمت پر بازدیدها فقط کامنت حذف تاپیک ببینن

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

هرجایی قوانین خاص خودش رو داره ... من این کارهارو بی فایده میدونم ..‌

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تاپیک های حذف تاپیک رو پر بازدید کنید،با کامنت گذاشتن! کاری کنید توجه ها جلب شه! کاری کنید تمام کسای ...

حذف تاپیک حق کاربراس🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

چالش ناشناسم،https://abzarek.ir/service-p/msg/1131111