2777
2789
عنوان

از بغل ما درآمد زایی میکنید اونوقت به خواسته هامون بی توجه اید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
نی نی یار حذف خیلی کارش سخته سه روزدرهفته کارمیکنه اونم روزی سه ساعت دلم میسوزه براش

شمشیرمو دراوردم بیام سراغت دیدم بابا اینکه کماندوعهههه داره مسخره میکنه اخه ایموجی چیزی هم نذاشتی فکر کردم الکی میگی🤣

چه زود یک سال شد....😔💔   
واقعا چیز. یادی نمیخایم مسایل حریم شخصی مون تو سایت میذاریم اون موقع نیاز به مشورت داریم بعد باید هم ...

دقیقا اون لحظه بخاطر استرس و نگرانی که داریم و کسی نیس باهاش مشورت کنیم‌مجبوریم تاپیک بزنیم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اصل کاری رو پیدا کنید و پیام بدید ..نی نی یارها کاره ای نیستن .

نی نی یارها به گوشش میرسونن!

اگر جواب نداد تاپیک زدن هامون باید اعتصاب جمعی کنیم! 

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
خییییییییییییلی بی ربط حرف میزنی خیییییییییلی! اتفاقا آدم وقتی چیزی رو دوس داره کمک میکنه باگهاش برط ...

بی ربط نیست چون اینجا این چیزا طبیعیه و باید عادت کنی و خودتم میدونی اینارو پس دیگه خودتو وقف بده

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
شمشیرمو دراوردم بیام سراغت دیدم بابا اینکه کماندوعهههه داره مسخره میکنه اخه ایموجی چیزی هم نذاشتی فک ...

شمشیرتو قلاف کن مختاررررررر منم از شمام😂

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید  حق_حذف_تاپیک#   امروز همه ی سهمیه ها ...

به این سرعت نمیتونیم برای اعتصاب اقدام کنیم،باید چند روز توجه ها رو جلب کنیم،باید عضو گیری کنیم،آخرش بریم به سمت اعتصاب

نی نی یارها به گوشش میرسونن! اگر جواب نداد تاپیک زدن هامون باید اعتصاب جمعی کنیم! 

امیدوارم برسونن .

اما .........

کلیت موضوع اعتراض شاید درست باشه اما نحوه اعتراض به نظرم درست نیست .شما در کنار اعتراض باید راهکار بدید ..ببینید هر سایتی باید برای خودش درآمد زایی داشته باشه وگرنه بیکار نیست بیاد برا دلخوشی مردم سایت بزنه که ......درآمد زایی هم صرفا با تبلیغات و بازدید و کاربر هست .وقتی حجم کاربرها زیاد باشه کنترل اونا هم مطمئنا سخت تر میشه و باید براش راهکار گذاشت ...

مقاطع مختلفی قابلیتهای مختلفی رو میزارن و بعد از پس دادن امتحانش یا اونو میزارن بمونه یا حذفش میکنن .قابلیت حذف تاپیک هم به نظرم مزایای در اختیار بودن ادمین خیلی بیشتر از در اختیار بودن کاربر هست ...من اگه جای ادمین بودم هم باز همین تصمیم رو میگرفتم .

اما باز هم میگم شاید باید دنبال راهکار های دیگه ای بود ....شما اگه راهکار خوب و منطقی بدید احتمالا به نتیجه مطلوب برسید در غیر اینصورت هیچ اعتراضی به هیچ جا نخواهد رسید .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
تو هم با این کار که از فردا هیچ تاپیکی نزنیم و داخل تاپیک های متفرقه شرکت نکنیم موافقی؟😂

اره من دیگه تاپیک نمی‌زنم 

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
حذف تاپیک حق ماست

تاپیک های حذف تاپیک رو پر بازدید کنید،با کامنت گذاشتن! کاری کنید توجه ها جلب شه! کاری کنید تمام کسایی که میان نی نی سایت وقتی میرن توی قسمت پر بازدیدها فقط کامنت حذف تاپیک ببینن

لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید  حق_حذف_تاپیک#  

تاپیک های حذف تاپیک رو پر بازدید کنید،با کامنت گذاشتن! کاری کنید توجه ها جلب شه! کاری کنید تمام کسایی که میان نی نی سایت وقتی میرن توی قسمت پر بازدیدها فقط کامنت حذف تاپیک ببینن

نی نی یار حذف خیلی کارش سخته سه روزدرهفته کارمیکنه اونم روزی سه ساعت دلم میسوزه براش

منم کلی تاپیک‌ خصوصی دارم از بس زیاده والا دیگه رغبت نمی کنم نه تاپیک‌بزنم نه حوصله دارم روزای زوج م ...

👌👌