2777
2789

ان‌شاالله ب حق اربابم حسین کارت حل میشه

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن 

تاپیک های متفرقه رو جواب ندید و تاپیک های متفرقه نزارین ممنونم ازتون لطفا متحد باشیم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بیاید تا چند روز لااقل متحد باشیم تا قابلیت حذف تاپیک اختیاری رو برامون بزارن 💜

چجوری؟ به تاپیکای متفرقه جواب ندیم 

تاپیک متفرقه نزنیم ، به سایت مراجعه نکنیم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاید تا چند روز لااقل متحد باشیم تا قابلیت حذف تاپیک اختیاری رو برامون بزارن 💜 چجوری؟ به تاپیکای ...

شوخی می کنی؟ فکر کردی از سر دلخوشی این تاپیکو زدم؟ کاش متحد شیم یه قانون محدودیت سنی بذارن

شوخی می کنی؟ فکر کردی از سر دلخوشی این تاپیکو زدم؟ کاش متحد شیم یه قانون محدودیت سنی بذارن

عزیزم دیگه نشد تاپیک بزنم مجبور شدم ببخشید اگه ناراحت شدی 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

شما ببخشید، من از جای دیگه ای دلم پر بود با شما خوب صحبت نکردم🫂

🤝🙃نه عزیزم من که اصلا ناراحت نشدم ولی حس کردم شما ناراحت شدید؟ 

دیگه خودمم با همین اعتراضا مخالف شدم تو تاپیکا مردم میزارن🥲🫂

🤝🙃نه عزیزم من که اصلا ناراحت نشدم ولی حس کردم شما ناراحت شدید؟  دیگه خودمم با همین اعتراضا م ...

من از جای دیگه ناراحت بودم🫂

کار خوبی می کنین ولی فکر نکنم جواب بده چون همه جریان رو نمیدونن و ..

مگه تعداد زیادی سر ساعت مشخص یک تاپیک بذارن تا همه ببین🤔