اپیلاسیونx۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1084 عنوان کسی جدیدا دندانپزشکی رفته ، بیاین 69 بازدید | 7 پست برای چه کاری رفتین و هزینه اش چه قدر شد؟بدون بیمه منظورمه رجینا فلنجی هستم. 1402/04/20 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40658 عصب کشی .۲۸۰۰ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اپیلاسیونx۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1084 عصب کشی .۲۸۰۰ خیلی زیاده😑 رجینا فلنجی هستم.
اپیلاسیونx۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1084 عصب کشی .۲۸۰۰ ددندانپزشک عمومی رفته بودین؟ رجینا فلنجی هستم.
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40658 خیلی زیاده😑 اوهوم خودمم قسطی دارم میدم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40658 ددندانپزشک عمومی رفته بودین؟ نمیدونم دقیق راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
moonlightm عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2119 ارتودنسی بیمارستان دولتی بدون بیمه ۲۵ تومن بدون هزینه ی کشیدن و فوتوگرافی