2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

49 بازدید | 6 پست

سلام 

خسته نباشید

رسیدگی بشه لطفا......واقعا وضع سایت از یه سری جهات خسته کنندست مثل همین حذف تاپیک و عکس و....

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

@مونا-تهرانی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز من درخواست دوستی میدم درمورد همین موضوع لطفا قبول کنید🦋

سلام عزیزم

چون سایت مشکل داره قسمت درخواست هام بالا نمیاره که قبول کنم.....اگه میتونید همینجا بگید

سلام عزیزم  چون سایت مشکل داره قسمت درخواست هام بالا نمیاره که قبول کنم.....اگه میتونید همینجا ...

عزیزم اگر موافق باشید فردا رو کلا تاپیکی نزنیم نه اعتراضی نه هیچ چیز دیگه ای امروزم یه تاپیک بزنیم و از بچه ها بخوایم فردا تاپیک نزنن

کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـ‌یکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)
@مونا-تهرانی

@مونا_تهرانی  

بفرمایید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
@مونا_تهرانی     بفرمایید.

ممنون عزیزم