2777
2789

سایت اصلا با توجه به تعداد کاربرهاش بروز رسانی نشده و فقط از تعداد زیاد کاربرها در جهت تبلیغات و درامدزایی سایت استفاده میشه لطفا به خواسته کاربرها احترام بزارید

باسلام خدمت مسئولان محترم نی نی سایت 

با توجه به اینکه نی نی سایت قابلیت حذف تاپیک برای کابران ندارند و خود کاربر نمی تواند تاپیک های خود رو حذف کند 

اعتراض داریم 

بله ! اعتراض داریم که یک قابلیت ساده برای کاربران وجود ندارد .

از شما مسئولان نی نی سایت خواهشمندم به نظر کاربران سایت تون احترام بگذارید .

ما کاربران نی نی سایت اعتراض داریم و درخواست قابلیت حذف تاپیک رو از شما محترمان نیازمندیم 

با تشکر از فهم و درک متقابل تون .

@نی_نی_یار_3  

@مونا_تهرانی    

پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ‌‌‌ ‌️ 

جریان حذف تابیک چیه؟ 

یه دختر مذهبی و آروم رتبه اول کنکور تجربی منم متن انگیزشی نیست چیزیه که قراره اتفاق بیوفته و اون روز تموم سختی ها تموم بشن تویی که امتحانات تموم میشن میگی اخیش خداروشکر من میگم ای وای حالا چیکار کنم چی بخونم در حال پیدا کردن حال خوب گذشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک داشت اولش

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

🚫تاپیک های متفرقه رو جواب ندین لطفا🚫

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬