من ۳۵ سالمه ۹ ماهه ازدواج کردم خواستم بخاطر سنم زود باردار بشم رفتم دکتر زنان با آزمایش اینا فهمیدم ذخیره تخمدانم کمه و چاره ای جز ivf ندارم اونم اگه بگیره بهم پیشنهاد تخمک اهدایی هم داد دکتر کلا دنیا رو سرم خراب شد اول زندگی ،پریودم نامنظم هم هست الان سه ماه پریود نمیشم کسی هست بیاد بهم نظر بده من چیکار کنم 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرا دکترا سریع پیشنهاد تخمک اهدایی میدن . برو پیج خانم فلورا تاجیک توی اینستا . برای بالا بر ...
ممنون عزیزم 🙏🏻حتما میرم اینستا فالوش میکنم میدونید من اول زندگی برای این همین ذخیره تخمدان پایین شوکه شدم هم بعد از اینکه ۵ ماه از زندگیم گذشته بود گفتنmsهم داری از شوهرم خجالت میکشم بخاطر این مریضهایی که خودمم نمیدونستم دارم
سلام گلم فروردین ماه زمان پریود این آزمایش رو گرفتن fsh :۹ بود lh رو نگاه کنم میگم ولی بعدش سه ماه پریود نشدم دیگه تو دوره پریود نبودم ولی آزمایش دادم fsh : شده ۳۱ و lh 14