2777
2789
عنوان

برم ازمایش بتا به نظرتون؟؟؟

61 بازدید | 8 پست

۱۴روز از اچ سی جی میگذره از رو ۱۱تست زدم هر روز یکی و هرکدوم از قبل پر رنگ تر شدن امروز به نظرتون برم ازمایش؟۳روز به موعدم مونده ولی نگرانم دل تو دلم نیست نمیتونم صبر کنم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله مثبته.اما به نظرم تا روز موعدت صبر کن

آخه پریودم منظم نیست همیشه بین ۲۳تا ۲۸ نمیدونم چی میشه 

صبر کن تا روز موعد حداقل

مشخص نیست دقیق بشه یا ن امکان داره حتی تا ۲۷هم طول بکشه معمولا بین ۲۳تا ۲۷من هرماه پریود میشم دل تو دلم نیست واقعا