2777
2789

چند سال عاشق هم بودیم 

خیلی بچه بودم ولی با اولین نگاه دلم لرزید براش 

اونم می‌گفت دوسم داره 

ولی خیلی اذیتم میکرد 

به شدت بد دل و شکاک بود ، زن رو پایین تر از مرد میدید، حتی در مورد کوچکترین چیزها حق انتخاب و احترامی برام قائل نبود و اعتقاد داشت زن باید محدود و کنترل بشه 

ولی من به قدری عاشق بودم که حاضر بودم کنار بیام 

ولی مشکل من این بود که به روز ادعا میکرد عاشق منه ، فردا می‌گفت من خیلی موقعیت های بهتر از تو میتونم پیدا کنم تو برو ازدواج کن ، خواستگار نداری؟؟؟ 

همش کوچیکم میکرد 

جواب پیاممو دیر میداد 

بهم زنگ نمیزد 

همیشه من باید زنگ میزدم 

تو مناسبت ها فقط من کادو می‌گرفتم 

ولی بازم همش اشکمو در میاوردو بد اخلاقی میکرد و گیر میداد

بعد از چند سال ....

خوددرگیری داشته

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه شب که سرکوفت یه چیزی و بهم زد خسته شدم ، له شدم 

از طرفی خانواده م شدیداً بهم فشار میاوردن که با یه نفر دیگه ازدواج کنم مجبور شدم قبول کنم 

ولش کردم و عقد کردم 

بعدش رفت خودکشی کرد ولی چیزی نشد

همه جارو پر کرد که فلانی نامرده بهم خیانت کرد  

ولی یه بار نگفت چیکار کردم که رفت

همه فکر کردن من مقصرم 

ولی ندیدن اون چیکار کرد 

تو همه ی این سالها نتونستم فراموشش کنم 

همیشه دردش یه جای قلبمه 

عذاب وجدان دارم 

ولی واقعا من حق نداشتم؟؟؟؟ 

آدمی که حتی بهم ابراز علاقه ی درست و حسابی نمی‌کرد من چجوری میموندم باهاش