2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسه نفرو دیدم زدن خوب نبودن

من مادرم و خالم زدن چندساله الان خیلی خوشگله

بستگی داره کجا کی و با چه مواد و تکنیکی بزنه واست

مثلا حتی فیبرو ابرو هم یه جا گند میزنه یه جا عالیه

هم مهارته هم مواد هم خب هرچی پول بدی اش میخوری

فقط قرمز گوجه ای بقیه رنگا زود پاک میشن 

قرمزه گوجه ای یا خیلی اتیشی والا من ندیدم تاحالا

از خوده تتوکاره هم پرسیدم گفت یکی از مشکلات اینه که قرمزه گوجه ای نیست و یه خانمه هست که مواد دست ساز میفروشه گوجه ای سرخ میشه ولی من نمیزنم برو پیش خودش اگه میخوای منم ترسیدم معلوم نیست چی توشه سربه جیوس چیه

البته هرجور دوس داری من با این چیزا مخالفم

اهااا نه من عاشقشم بن مژه و فیبروزم زدم😁

اگر طبیعی کار بشه و درست خوشگله وگرنه خب خیلیام میبینم شاخ در میارم 

قرمزه گوجه ای یا خیلی اتیشی والا من ندیدم تاحالا از خوده تتوکاره هم پرسیدم گفت یکی از مشکلات اینه ک ...

نبابا کلا بگی رژ قرمز میخوام همونو میزنن برات حتی بدون ترمیم هم دیدم که قشنگ شده اما خالم چند باره کالباسی تتو میکنه تو دوسه ماه کمرنگ میشه 

من مادرم و خالم زدن چندساله الان خیلی خوشگله بستگی داره کجا کی و با چه مواد و تکنیکی بزنه واست مثل ...

چطوری دردش را تحمل کردن من یکبار خواستم بزنم دردش در حد مرگ بود ، گفتم نزن گفت پولمو می گیرم . گفتم فقط خط لب بزن . نمیشد تحمل کرد همونم .

بی حسی اثری نداشت

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
اهااا نه من عاشقشم بن مژه و فیبروزم زدم😁 اگر طبیعی کار بشه و درست خوشگله وگرنه خب خیلیام میبینم شا ...

من خط چشم و سایه زدم اینقد سنمو بالا برده که پشیمونم همیشه هم انگار عروسم خط چشمه دنبالش زیاده