2777
2789

سلام 

من یه ماه پیش افتادم تو چاله گویا کشیده شده بود 

قضیه کاملش تو تاپیک قبل گفتم اگه نیاز هست بدونین دقیقا چطور آسیب دیده...

خلاصه الان یه ماه شد و امشب بازش کردم اتل گچ شو رفتم حموم نشسته خودمو شستم از اول تا اخر هم تو تشت اب گرم گذاشتمش الان هنوز هم خیلی درد داره هم ورم کرده 

خوب نشده یعنی ؟ شما تا حالا اینطوری شدین چی کردین؟ خیلی نگرانم تابستون کوفتم شد کلا... 

شما اینطوری شدین چکار کردین یا اطرافیان

خوب خوب میشه کامل یا همیشه دیگه یه دردی داره؟بخدا دیگه خسته شدم 

سالم عزیزم من فوتبال بازی میکردم زمین خوردم پا یه ماه درد میکرد فقط رفتم پیش شکسته بند الکی گفت در رفته بعد یه ماه دیدم خوب نمیشه که اصن نمیتونستم راه برم رفتم عکس گرفتم دکتر گفت رباط پات کشیده شده سه هفته تو گچ بود باز که کردم تا یه هفته درد داشت بعدش خوب شد ولی بعضی موقعا درد میگیره 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
سالم عزیزم من فوتبال بازی میکردم زمین خوردم پا یه ماه درد میکرد فقط رفتم پیش شکسته بند الکی گفت در ر ...

وای مرسی بخدا:) امید بهم دادی یه هفته دیگه هم صبوری کنم 

بخدا دارم دیوونه میشم 

اگه برم ورزش و اینا دیگه درد نمیگیره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی بخدا:) امید بهم دادی یه هفته دیگه هم صبوری کنم  بخدا دارم دیوونه میشم  اگه برم ...

نه این هفته رو استراحت کن یکم ماساژ بده خیلی آروم تو خونه راه برو چون تو آتل و گچ به پا هیچ فشاری وارد نمیشه بخاطر همینه یکم درد داره بعد باز کردن 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲