2777
2789
عنوان

دیروزکلاس فیزیک داشتم نرفتم😭

193 بازدید | 19 پست

سه ساله پشت کنکورم 

بعد کلی فکرو یه سال دوری تصمیم گرفتم کنکور شرکت کنم و حتی دو جلسه فیزیکم رفتم ولی باز وسط راه جا زدم

حالا چرا؟

خانوادم سخت مخالفن یعنی کافیه من اسم کنکور تو این خونه بیارم تمومه دعوا میشه امشب سر یه بحثی اعصابم خورد شد گفتم دوباره کنکور میدم بابام گف خاک تو سرت برو خودتو بکش کلی حرف بارم کرد و گف من اصلا حمایتت نمیکنم همه هزینه ها و هزینه کتابا هم پای خودته بعد هی هم میگفتن هیچ پخی نمیشی دیگه خسته شدم

از پس هزینه هاشم برنمیام چون مخالفن و هیچ هزینه ای حاضر نیستن پرداخت کنن سر کنکورم میگن باید هم کارکنی هم درس بخونی

میگن یا کنکور بده با خرج خودت یا حسابداری ثبت نامت میکنیم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
دوباره پشت کنکور میموندم
1
16%
میرفتم دانشگاه حسابداری
5
83%

اگه میخوای باز جا بزنی و نخونی برو حسابداری،ی جایی باید این تنبلیو بذاری کنار، وای اگه هدف داری بسم الله امسالم پرقدرت بخون ی رشته خوب دربیای، نباید وسط راه جا بزنی❤️

اگه میخوای باز جا بزنی و نخونی برو حسابداری،ی جایی باید این تنبلیو بذاری کنار، وای اگه هدف داری بسم ...

عزیزم مشکل اینه خانوادم حمایتم نمیکنن و هی میکوبن تو سرم من بخوام کلاس ریاضی فیزیک برم کلی هزینش میشه ب تنهایی نمیتونم پرداخت کنم ینی حتی اگه خودمم نخوام جا بزنم وقتی وسط سال پولشو کم بیارم دیگه نمیتونم ادامه بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل اینه خانوادم حمایتم نمیکنن و هی میکوبن تو سرم من بخوام کلاس ریاضی فیزیک برم کلی هزینش میش ...

خانواده بیشتریامون همینن، به منم زیاد حرف میزن، به این حرفاشون اهمیت نده فقط عقبترت میندازه،

ولی واسه کلاسا چرا از تلگرام نگا نمیکنی؟ البته اگه خودت راضی هستی، همه نگا میکنن.

ضعیف تو درسای ریاضی فیزیک  متوسط تو درسای زیستو شیمی ریاضی فیزیک زیست

ریاضی یا معین کرمی یا عزیزی 

فیزیک: یحیوی، میرحسینی، شجاعی،

زیست:حنیف، فرهمند،

تو سه تا درس اینا بهترین اساتیدن، حتما از بین اینا انتخاب کن چون مفهومی و اصولی درس میدن و تست میزنن، روشای عجیب غریب از خودشون درنمیارن. قوی بخونی با این اساتید بهت قول میدم سال آینده کم کمش پیراپزشکی رو درمیای، البته باید زحمت بکشی، معدلتم بکشی بالا که دیگه عالیه، خودت بین این اساتید نگا کن ببین کدومو میپسندی از اینجا به بعدشم سلیقه ایه.

تست یادت نره فقط فیلم نگا نکنی صبح تا شب، حتی اگه فیلماتو کامل نگا نکردی ولی تستو فراموش نکن، کیفیت کارتو فدای کمیت نکن، سر جلسه کنکور تو به تستایی میتونی جواب بدی که تسلط کامل داری نه تستایی که صرفا ی بار آموزش دیدی و تستی نزدی.

آیدی کانالشونو داری؟

چندتاشو‌ واست میفرستم،

ولی زیاد ندارم، چندتا گروه کنکوری که بچه ها رفع اشکال میکنن می‌فرستم اونجا بگو فیلمای فلان استادو می‌خوام، اینقدر بگو تا بالاخره یکی بفرسته، بچه ها دارن فقط بی حوصلگی میکنم.

چندتاشو‌ واست میفرستم، ولی زیاد ندارم، چندتا گروه کنکوری که بچه ها رفع اشکال میکنن می‌فرستم اونجا ب ...

مرسی بفرس.ولی میدونم پشت کنکور موندن وقت تلف کردنه این فیلما بس وقت آدمو میگیره ک آدمو از درسم زده تر میکنه