2777
2789

ماشینمون مورد داشت بوی بنزین میومد

الان حالم بده میخوام ببینم از بنزینه یا یه چیز دیگس؟

اصلا حالم خوش نیس چبکار کنم؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر یا دوغ یا ماست بخور 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

وای خوندم متن  بوش لامصب از تو گوشی هم حس کردم انقدر بدم میاد حالت تهوع میگیره

من عاشق بوش بودم همیشه تو پمپ بنزینا تا ته ریه هام بو میکشیدم

الان دو سه روزه مورد داره حالم بد میشه

حتی به بوی ادکلنم سر درد میگیره

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
من عاشق بوش بودم همیشه تو پمپ بنزینا تا ته ریه هام بو میکشیدم الان دو سه روزه مورد داره حالم بد میش ...

فکر کنم دوست عزیز میگرن دارین شما  

نمیدونم مجردی یا متاهل اکر متاهلی حتما آزمایش بده

فکر کنم دوست عزیز میگرن دارین شما   نمیدونم مجردی یا متاهل اکر متاهلی حتما آزمایش بده

متاهل هستم نه میگرن ندارم چه ازمایشی اخه؟

حالت تهوع و بی حال میشم با بو😑🫠🥴

تا این حدم فک نکنم ادم اذیت بشه با بوی بنزین

هووووف بابا بوی بنزین میزنه ماشین مزشو توگلوت و دهنت حس میکنییییی

نکنه بارداری 

یه تاپیک هم زدم چند دیقه پیش 

گفتم بپرسم ببینم نکنه از بنزینه چون همسرم حساسه و میگرن داره از صبح هم تو ماشین بوده من چند دیقه نشستم حالم بد شد در حالی ک اون نمیدونه مث‌من🙄🫠

یه تاپیک هم زدم چند دیقه پیش  گفتم بپرسم ببینم نکنه از بنزینه چون همسرم حساسه و میگرن داره از ...

خوب خودت  دوست عزیز نمیدونی از همسرت نپرسیدی از حرف زن شویی میگم اوکی دیگه واضح نمیشه گف شاید دوستان بعدشون بیاد 😶🙂