2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دامستوس تمیز میکنم برق میفته 

سینک شمام مشکیه؟

اخه برا سینک مشکی میگن واکتس و ایناهام رنگشو ب مرور کدر میکنه من سه چهار ماهه خریدم بحدی رسوب بسته ک زشت شده

سینک شمام مشکیه؟ اخه برا سینک مشکی میگن واکتس و ایناهام رنگشو ب مرور کدر میکنه من سه چهار ماهه خرید ...

نه سفیده مال من

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
جوش شیرین خوب تمیز میکنه .ازخاکستر  زغال ته منقل هم میتونی با جکش شیرین و کمی آب خمیر مانند درس ...

خیلی ممنون  

ولی من نمیدونستم اقد داستان میکشم والا ی استیل میگرفتم سیم میکشیم برق بیوفته😕

عزیزم من با دامستوس یاهمون لکه گیر تمیزمیکنه برق میوفته ازمن گرانیتی سفیده مشکیو نمیدونم اونم حتما هیچیش نمیشه چون به جنس سینک که لطمه ای وارد نکرده اونم همونه جنسش دیگه ولی اول یه گوشش استفاده کن 

خیلی ممنون   ولی من نمیدونستم اقد داستان میکشم والا ی استیل میگرفتم سیم میکشیم برق بیوفته😕

عزیزم ازمنم گرانیتیه اول همین فکرو میکردم اما الان همیشه تمیزه تمیزه دامستوس و میریزم رو اسکاچ نرم یکمم مایع ظرف شویی و سینکمو میشورم به همین سادگی

عزیزم من با دامستوس یاهمون لکه گیر تمیزمیکنه برق میوفته ازمن گرانیتی سفیده مشکیو نمیدونم اونم حتما ه ...

اخه دامستوس لکه میبره رسوبم میبره؟ چشم تست میکنم حتما  ممنونم عزیزم

من کلا سفید کننده استفاده نمیکنم ریه ام حیاست هیت کلا با ماسک سردیس بهداشتی رو هم با جرم گیر میشورم ولی رسوب آب حالت بازی داره با باز که همیشه شوینده های سفید کننده مثل وایتکس هست نباید شسته بشه یعنی نیازی نیست یا با شویتده صعیف تر هم جواب میده من با جوش شیرین میشورم ولی تند تند بگم هر روز دروع نگفتم