2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه نمیخوامش ...

1014 بازدید | 37 پست

بچه ها انقد بین منو نامزدم اختلافای مسخره پیش اومد که دیگ سرد شدم بهش هیچ امیدی ندارم ،احساس میکنم اونم مجبوری مونده ، مسیرمون دوره از هم خیلی دیر به دیر همو میبینیم دوماه یکبار ،

اخلاقامون جور نیست ،منم خسته شدم 

به اینده ی باهاش هیچ امیدی ندارم 

دلم میخواد جدا بشم ولی از بعد جدایی میترسم 

بابامم آدمی نیست که ساپورت کنه 

مجبوری دارم تحمل میکنم ...

نمیدونم چیکارکنم...

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

با مراقبت کردن از جسم و روانت خودت سرگرم کنی خیلی دیگه این چیزا برات مهم نیس

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک اخرمو گزارش بزنید لطفاا🧡🩷❤️🤍🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻💐💐💐💐💐💐💐🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
منم اینجوریم میترسم موقع ازدواج ب مشکل بخورم زودداز پسرا زده میشم

من مطمئنم به مشکل میخورم ،اون چیزی که فکر میکردم نبود..

با مراقبت کردن از جسم و روانت خودت سرگرم کنی خیلی دیگه این چیزا برات مهم نیس

چجوری تحملش کنم؟؟

اختلاف تو دوران نامزدی یه چیز عادیه چون دو طرف از هم شناختی ندارن و از دو فرهنگ مختلفن،

البته راه دور شما یه مشکل جداست که بیشتر اختلافها بعد ازدواج حل میشه و این بسته به خودتونه که این اختلاف ها قابل حل شدنه یا نه؟؟بهتره با یه مشاور مشورت کنین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

تمومش کن یه عمر میخوای تحملش کنی؟

یاهاش حرف بزن اگه راهی داره رابطتونو درست کنید اگه نه تمومش کن چرا عذاب میدین یهم

شاید چون دیر دیر میبینیش وابسته نیستی بری سر خونه زندگیت اوکی شه 

امشب سیم کارتمو عوض کردم گفتم هرچی میخواد بشه بشه.بهشم نگفتم

تمومش کن یه عمر میخوای تحملش کنی؟ یاهاش حرف بزن اگه راهی داره رابطتونو درست کنید اگه نه تمومش کن چر ...

بابام....حمایت نمیکنههه

همه این مشکل و دارن چون از دور به جور دیده میشن و از نزدیک به جور دیگه،هیچوقت نباید انتظار داشته باشی که ایشون طبق سلیقه و نظر تو رفتار کنه چون ممکن نیست فقط باید باهم کنار بیاین و درک کنین شرایط همو

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اختلاف تو دوران نامزدی یه چیز عادیه چون دو طرف از هم شناختی ندارن و از دو فرهنگ مختلفن، البته راه د ...

هرراهی و امتحان کردم . از امیدواری دادن هی به خودم خسته شدم که درست میشه و...