2777
2789

چه بالکن خوشگلی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای عجب جای،باحالی 

واقعا خووش،بحالتون 

شما همون خانم دکتری تیستید ک خارج زندکی میکنید؟ قبلا تاپیکاتون دیدم خونتون دیدم خیییلی خوشکل و باحاله 

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤

چه با صفا و قشنگه😁❤️

گرم نيست ولى؟

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
منم شبا دوست دارم ولی فکر جمع کردن صبحش باعث میشه جلو دوست داشتنمو بگیرم😂😂

کیف کن دوست عزیز، من دوست دارم وقتی دخترم بزرگ شد خاطرات خوبی داشته باشه، جمع کردنش که کاری نداره 

ممنون دوست عزیز ،خودمم بله،

همیشه دنبالتون میگشتم ولی اسم کاربریتون یادم رفته بود بالکنتون ک دیدم فهمیدم خوتونید 

دختر گلتون چطوره خوبه 

منم شبا دوست دارم ولی فکر جمع کردن صبحش باعث میشه جلو دوست داشتنمو بگیرم😂😂

احتمالا دوست عزیزمون شیرازیه 🤣🤣🤣🤣

جسارت نباشه به شیرازی های عزیزخودمم اهل شیرازی 

نه، با پتو خوابیدیم، الان 15 درجه 

كجايين؟😳

سمت ما كه گرمه كولر زديم😃

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
همیشه دنبالتون میگشتم ولی اسم کاربریتون یادم رفته بود بالکنتون ک دیدم فهمیدم خوتونید  دختر گلت ...

ممنون دوست مهربون که یادم بودی، چند بار تعلیق شدم، مدتی هم با IP خارج از کشور نمیذاشتند وارد سایت بشیم 😒، خوبیم خدا رو شکر