2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردین

138 بازدید | 13 پست

من با جاریم قهرم بخاطر این ک باعث ابرو شد دیشب رفتم ختم اونم اونجا بود مجبور شدم بهش تسلیت بگم چون پیش مامانش نشسته بود با مامانش دست دادم تسلیت گفتم مجبور شدم بااونم دست بود. الان از دیشب همش میگم کاش نمیرفتم ختم حرف  نمیزدم 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال ...دیگه کاری که شده .بش فک نکن

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

تو کار عاقلانه ای کردی میون جمع میخوای انگشت نما بشی

. همش ناراحت بودم ک چرا حرف زدم با کسی ک اینجور با ابرو بازی کرده 

حالا دفعه دیگه رفتی محل نزار کسی هم چیزی گفت بگو اونبار به احترام مادرش بود 

اتفاقا امروز مادر شوهرم گفت خیلی کار خوبی کردی حرف زدی با هاش گفتم مجبور بودم 

. همش ناراحت بودم ک چرا حرف زدم با کسی ک اینجور با ابرو بازی کرده 

حالا ما نمیدونیم علت دعواتون در چه حدی بوده ولی تو خانومیتو نشون دادی وازین به بعد طوری رفتار کن فک نکنه با یه سلام بخشیدیش

حالا ما نمیدونیم علت دعواتون در چه حدی بوده ولی تو خانومیتو نشون دادی وازین به بعد طوری رفتار کن فک ...

من سال ب سال شاید ببینمش  بخاطر اینکه با مادر شوهرم باعث شد ابروم بره دوساله کباهاش قهرم حرف نمیزدم. راست میگی دیدمش زیاد حرف نمیزنم ک بفهمه بخشیدمش 

من سال ب سال شاید ببینمش  بخاطر اینکه با مادر شوهرم باعث شد ابروم بره دوساله کباهاش قهرم ...

اره بابا من با اینکه جاری ندارم و طول میکشه جاری دار شم نمیدونم چرا هیچوقت بهش حس خوبی نداشتم با اینکه جاری های مامانم خیلی خوب بودن

اره بابا من با اینکه جاری ندارم و طول میکشه جاری دار شم نمیدونم چرا هیچوقت بهش حس خوبی نداشتم با این ...

میدونی خواهر شوهر خیلی بهتر از جاری میشه. جاری دختر مردم هست و غریبه. تا جایی ک میتونه ب ادم زهرشو میریزه.. باز خواهر شوهر دلسوز برادر میشه. من شش تا جاری دارم

میدونی خواهر شوهر خیلی بهتر از جاری میشه. جاری دختر مردم هست و غریبه. تا جایی ک میتونه ب ادم زهرشو م ...

وای خدا بهت صبر بده همیش مخالفه خانواده پرجمعیت بودم ما سه تا بچه ایم اونام سه تان