2777
2789
عنوان

عمل سنگ کیسه صفرا

24038 بازدید | 71 پست

سلام ....هفته ی گذشته چهارشنبه شب دل درد شدید شدم ...۵شنبه رفتم دکتر چون سابقه ی سنگ کلیه داشتم گفتم سونو بنویسه مطمئن شم ....رفتم سونو علاوه براین که تو هردو کلیه سنگ ۳میل داره کیسه صفرا هم پر شده   

امروز رفتم پیش جراح عمومی تو بیمارستان تامین ....گفت اینجا باید سونو و آزمایش بدی ....

سونو رو صبح دادم سنگ ۵و ۶ میله ولی کیسه پر شده ...فردا برم آزمایش ببینم چی میشه

خیلی استرس دارم به نظرتون با دارو رفع میشه یا باید جراحی بشم ....

چون تاحالا درد نداشتم میتونم بازم تحمل کنم و دیر تر برم؟

❤️

آخرش باید عمل کنی عزیزم..خواهر من دردای عجیبی داشت خییییلی بشدت به خودش میپیچید طفلک...صفراشو کلا دکتر مطیع مال مشهده برداشت...اما الان میگن با لیزر هم انجام میدن فقط سنگ هارو آب میکنن...ابجی منم دکتر اول قرص داد ولی بی فایده بود گلم:/

آخرش باید عمل کنی عزیزم..خواهر من دردای عجیبی داشت خییییلی بشدت به خودش میپیچید طفلک...صفراشو کلا دک ...

منم مشهدم ...دکتر مطیع توی فارابی یا ۱۷شهریور میشینه یا باید برم مطب

❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم به حرف جراحت گوش کن و برو یهو عفونت میکنه بیچاره میشی باید مدت ها بستری باشی  یا مسیر ...

ممنون گلم ....وقت دارم فردا برم آزمایش بدم بعد با جوابش و جواب سونو برم پیش دکتر ....

امروز پرسیدم با دارو رفع میشه یا نه گفت باید جواب اینا رو ببینم  

❤️
منم مشهدم ...دکتر مطیع توی فارابی یا ۱۷شهریور میشینه یا باید برم مطب

خواهرم اول مطبش رفت و برای عمل برای بیمارستان هماهنگ کرد...بیمارستان هم هست ولی اگر دردت زیاده و میدونم غیرقابل تحمله مطب بری زودتر به نتیجه میرسی گلم

خواهرم اول مطبش رفت و برای عمل برای بیمارستان هماهنگ کرد...بیمارستان هم هست ولی اگر دردت زیاده و مید ...

اصلا درد ندارم ....هفته گذشته درد گرفت گذاشتم رو حساب درد کلیه بعد سونو فهمیدم ..‌امروز رفتم پیش دکتر هوشمند ازش تعریف میکردن ...ببینم نظرش چیه احتمالا پیش یه دکتر دیگه هم برم بعد برم عمل کنم ...

❤️
جواب سونو یا ازمایش؟ آزمایش رو فردا میدم نمیدونم جوابش رو کی میدن ؟؟؟؟

هر دو رو ببینم

اگه فقط lftباشه عصرش بهت میدن

بهتره ناشتا بری آزمایش اگه نه تعداد بیشتری باشه بسته به لود کاری آزمایشگاه داره

معمولا یک روزه میون

ولی سونو مهم تره