2777
2789
عنوان

خانوماییکه بینی عمل کردن میشع بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست
برای من خیلی سال گذشته..  تنفسم نسبت به قبل عمل خیلی بهتره، ولی نسبت به دوره ای که شستشو میداد ...

این عمل روح و روان منو دگرگون کرد بخدا 

همش استرس دارم بهتر نشم 

ببخشبد شما الان تو سرما و زمستون مثل قبل راحتین؟مشکلی با بینی عملی نداری ؟

اخه من همش مضطربم و فکر و خیالای بد میاد سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر کمتر از 6 ماه از عملت میگذره اصلا انتظار هیچی نداشته باش، بعد 6 ماه تازه شروع میکنه فرم گرف ...

جدی؟یعنی چهار ماه بعد خیلی بهتر میشم؟

دوستم میگه یسال بعد یادت نمیاد دماغت عمله واقعا نمیدونم روحیه میده یا واقعا همینطوره 

این عمل روح و روان منو دگرگون کرد بخدا  همش استرس دارم بهتر نشم  ببخشبد شما الان تو سرما ...

بینی من از قبل (شاید از کودکی) مشکل انحراف داشت و کلا هم خیلی جمع و جور نکرده... اگر حساسیت یا سرما اذیت نکنه باهاش راحتم.. در واقع نسبت به قبل عمل خیلی بهترم حتی! 

بعدا چنان عادت می کنی که یادت میره عمل کردی، صبور باش و مراقبت ها رو درست انجام بده. 

جدی؟یعنی چهار ماه بعد خیلی بهتر میشم؟ دوستم میگه یسال بعد یادت نمیاد دماغت عمله واقعا نمیدونم روحیه ...

منم چه گریه ها که نکردم اون موقع... الان برام خاطره شده 😅

خیالت راحت، اگر دو ماهه عمل کردی، این استرس و دلهره ات طبیعیه! واقعا برای قضاوت خیلی زوده. 

بینی من از قبل (شاید از کودکی) مشکل انحراف داشت و کلا هم خیلی جمع و جور نکرده... اگر حساسیت یا سرما ...

بخدا تو همه زمینه ها خیلی صبورم ولی نمیدونم چرا کلافگی و استرس بینی صبرمو کم کرده 

البته اگه بدونم واقعا قطع به یقین مثل قبل عمل راحت میشم و خوب میشم استرسام تموم میشه 

منم چه گریه ها که نکردم اون موقع... الان برام خاطره شده 😅 خیالت راحت، اگر دو ماهه عمل کردی، این اس ...

باز تو میتونسی گریه کنی من گریه کردنی بدتر کیپ میشه😩همش میگم خدایا نکنه اینطوری بمونم 

باز تو میتونسی گریه کنی من گریه کردنی بدتر کیپ میشه😩همش میگم خدایا نکنه اینطوری بمونم 

چقد من گریه کردم خدا می دونه.. به هر بهانه ای.. 😅

وقتی گچ برداشتم به خاطر ظاهرش.. 

یکبار ضربه خورد حدود ده روز بعد عمل و.. 

نگران نباش. 

پیش متخصص زیبایی عمل کردی یا گوش و حلق و بینی؟  طبیعی یا فانتزی؟ کلا زیاد دستکاری کرده؟

والا جراح فک و صورته و اکثر مراجعین راضین 

بینیم استخوانی بود به پره ها اصلا دست نزده فقط غوزشو از نیم رخ برداشته و صاف و صوف کرده قوس خیییلی ملایم همین 

چقد من گریه کردم خدا می دونه.. به هر بهانه ای.. 😅 وقتی گچ برداشتم به خاطر ظاهرش..  یکبار ضرب ...

میدونی چیه ابجی نخندیا انگار با دماغم راحت نیستم 

انگار سفته یه حالیه انگار از بدن خودم نیس اخه نوک بینیمم غضروف گذاشته یه طوریه خاهر🥲

والا جراح فک و صورته و اکثر مراجعین راضین  بینیم استخوانی بود به پره ها اصلا دست نزده فقط غوزش ...

خوبه که... نگران نباش و فقط بسپر به زمان! 

مرتب شستشو بده که خیلی مفیده. 

اون اینه رو هم زمین بذار 😅

میدونی چیه ابجی نخندیا انگار با دماغم راحت نیستم  انگار سفته یه حالیه انگار از بدن خودم نیس اخ ...

برای منم غضروف اضافه کرد، البته طبیعی از بدن خودم. 

بهش عادت می کنی! این وسواس الانت رو اکثرا تجربه می کنن.