2777
2789

من ۶ ماه هرچی رژیم میگیرم اصلا کم نمیکنم ۸ کیلو کم کردم و دیگه نمیتونم کم کنم 

فستینگ 

مدیرانه 

کالری شماری 

دکتر تغذیه 

سالم خوری 

اصلا کم نمیکنم شما اگر راهکار دارید لطفا بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه بگبر بعد ادامه رژيم ( از خودم دارم ميگما نميدونم اثر داره يا نه) ترك ناهار هم امتحان كن ناهار ...

ترک‌نهار و روزه گرفتم برنج و یه مدت در هفته ۲ بار میخوردم اصلا اصلا کم نمیکنم آزمایش هم دادم هیچ مشکلی نبود

ترک‌نهار و روزه گرفتم برنج و یه مدت در هفته ۲ بار میخوردم اصلا اصلا کم نمیکنم آزمایش هم دادم هیچ مشک ...

قدتون چقدره هنوز به تناسب نرسيدين؟

نه برا خودم پرسيدم كلا تو رژيمتون كه تا حالا اينقدر كم كردين چقدر برنج ميخوردين و نون برا صبحانه؟

پياده روي انجام نميدين؟

قدتون چقدره هنوز به تناسب نرسيدين؟ نه برا خودم پرسيدم كلا تو رژيمتون كه تا حالا اينقدر كم كردين چقد ...

قدم ۱۶۹ و وزنم درحال حاضر ۸۸ ولی باید ۶۵ باشم

من با کم خوری و ورزش کم کردم ولی همه چیز میخوردم حتی کیک و شیرینی و اینا

قدم ۱۶۹ و وزنم درحال حاضر ۸۸ ولی باید ۶۵ باشم من با کم خوری و ورزش کم کردم ولی همه چیز میخوردم حتی ...

الان مثلا من امروز مدام سعي ميكردم كم بخورم اما همه اش انگار گرسنه بودم انگار نياز بدنم هست يه وعده زياد بخورم