2777
2789
عنوان

به مو میرسه ولی پاره نمیشه🙃

194 بازدید | 5 پست

یه خونه بزرگتر داریم میخریم و یکم پول کم داشتیم که زمین شهرستانو باید میفروختیم اگه نمیشد ۲۰۰ تومن کم میومد و چک پاس نمیشد. مشتری ظهر زنگ زد یهو و گفت نمیخواد زمینو حال مارو اگه میدیدید😭😭باز کلییی دنبال مشتری گشتیم و در کمال تعجب یه مشتری که نصف بیشتر پولش نقد بود پیدا شد🤩 و فردا هم آخرین چک پاس میشه و خونه جدید🥳🥳🥳درسته وسایلمون برای خونه کمه ولی مهم نیست کم کم جور میشه این حالو برای همه آرزو میکنم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تو ی سری جاها 

به مو میرسه پاره ام میشه ولی تو باید انقد قوی باشی ک دوسرو بهم گره بزنی :) 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 

خدارو صد هزار مرتبه شکر 

خوشحالم برای خوشحالیت عزیزم 

انشالله همه مستاجر ها وهمه ی کسانی که دنبال خانه می گرذن خانه دلخو اهشان را به لطف خدا پیدا کنند 

خدایا شکرت برای پول وثروت وفراوانی حال خوب عشق وامید آرامش و... 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚