2777
2789
عنوان

ورم غددلنفاوی کودک

505 بازدید | 27 پست

سلام من یه پسر۸ماهه دارم که از۴۰روزگی متوجه دوغده پشت گوشش شدم و۲غده پشت گردنش بردم دکترگفت چیزی نیس بعد۴ماهگی گوش دردشدیدگرفت غدهای پشت گردنش زیادشده بازبردم دکترسونوگرفت گفت چیزی نیس الات پسرم ۸ماهشه پشت گردنش پرازغده های متورمه اشتهاووزنش خوبه هیچ علایمی نداره الان یه ماهی میشه  متوجه شدم که گردن وکشاله ران دختر۴ساله ام  پرازغده است بردم دکترگفت چیزی نیس البته سونوگرفت آیاشما تجربه ای داریدلطفا کمکم کنید آروم بشم خیلی نگرانم

پسر منم داره گردنش سه چهارتا داره ۴ تا متخصص و فوق تخصص بردمش فقط با لمس کردن گفتن چیزی نیست پسرم ...

وای یادم انداختی …منم واسه پسرم اینقد استرس کشیدم..نمیدونم چه حکمتیه هر وقت تصمیم به بارداری میگیرم همچین تایپکایی میبینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن هفت سالشه چهارتا ملتهب توگردنش داره

گاهی ملتهب گاهی ورمش میخوابه

فوق تخصص نشون دادم اطفال وغددنشون دادم میگن طبیعیه

فقط توماشین هستیم زودهوامیپیچه توگوشش یاسرمابخوره کیپ میشن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
وای یادم انداختی …منم واسه پسرم اینقد استرس کشیدم..نمیدونم چه حکمتیه هر وقت تصمیم به بارداری میگیرم ...

کن نابود شدم به خاطر این موضوع

مدام دست میزدم ببینم زیاد شده یا بزرگ شده

گریه میکردم

اطرافیان از دستم کلافه شده بودن

بچم بیچاره حساس شده بود تا دست میلردم سمت گردنش

کن نابود شدم به خاطر این موضوع مدام دست میزدم ببینم زیاد شده یا بزرگ شده گریه میکردم اطرافیان از ...

آیاغدهای متورم گردن بچت بیشترمیشد غدهای پسرم که خیلی بیشترشده

مال پسرمن که همیشه ورم داره خیلی نگرانم

برای خوابیدن ورمش پرهیزغذایی داره بپرس ازدکترش... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید