2777
2789
عنوان

کاش میشد زمانو به عقب برگردوند😔

210 بازدید | 14 پست

کاش میشد زمان به عقب میرفت دماغمو عمل نمیکردم 

کاش اون موقع میفهمیدم واقعا قیافه معیار سنجش ادما نیس

کاش یکی توجیهم میکرد حتی زیباهم بشی باز اعتماد به نفستو باید عمل کنی نه دماغتو

دلم میخاد بمیرم نباشم بعد عمل افسردگی شدیدی گرفتم 

ظاهرم قشنگ شده ولی چه فایده خودم از درون داغونم 

دوماهه دماغ عمل کردم دنیام جههههنم شده 

محبت کنید برای حال بدم یه سوره حمد بخونید خاهرا🙏🥺🥺🥺🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اكثر كسايي كه عمل زيبايي ميكنن زشت نيستن  ، فقط درك درستي از زيبايي ندارن

واسه همين بعد عمل هم احساس رضايت ندارن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بله خاهر وسواس فکری خیییلی شدیدی گرفتم  دکترم میرم دارو داده ولی حالم بده

داروهاتو ادامه بده، پیگیر باش همش، منم یه مدت اینجور بودم فقط بزن بیخیالییی...همش سرگرم کن خودتو داروهاتو مرتب مصرف کن ، باید خودت با خودت کنار بیای

ظاهرم خوبه تقریبا  ولی حس میکنم راحت نیستم  انگار یه دکوره وسط صورتم و همش میگم چرا ناشک ...

نه عزيزم منم بينيم و عمل كردم تا ٣ماهه اول اصلا بهش عادت نداري و از نظرت زشته ولي ورم هاش كه بعد از ٨ماه ميخوابه،حال ميكني، من سوراخام نا متقارن بود روزاي اول… خواهرم ميگفت چقدر زشت شدي كاش عمل نميكردي ولي الان عالي شده

نه عزيزم منم بينيم و عمل كردم تا ٣ماهه اول اصلا بهش عادت نداري و از نظرت زشته ولي ورم هاش كه بعد از ...

میدونی چیه خاهر مثلا یکی از عوارضاش میگه میترسم که نکنه منم دچارش شم 

یا مثلا زمستون. و سرما برام خیلی سخت باشه 

الانم سمت راست بینیم کیپ میشه بعد بهتر میشع یا وقتی میرم زیر دوش یا از پله بالا میرم نفس کم میارم البته تنفسم خوبه خداروشکر 

میترسم این احوالاتش بمونه باهام و درست نشم 

الان دوماهه عمل کردم و فقط نگرانم خوب نشم🥺😭😭😭😭

میدونی چیه خاهر مثلا یکی از عوارضاش میگه میترسم که نکنه منم دچارش شم  یا مثلا زمستون. و سرما ب ...

نه بابا نترس من هميشه يكيش كيپ بود يكيش باز بود شبا گريه ميكردم كه نميتونم نفس بكشم ولي همش بعده ٤ماه درست ميشه فقط روزي ٢-٣بار با سرم حتما بينيت و شستشو بده و اصلا فين نكن، سخت نفس كشيدنتم به خاطر ورم هاي داخل بينيته، خوب ميشه، اصلا تو بينيت دستمال نكن

نه بابا نترس من هميشه يكيش كيپ بود يكيش باز بود شبا گريه ميكردم كه نميتونم نفس بكشم ولي همش بعده ٤ما ...

ابجی شما چند وقته عمل کردی 

واقعا الان راحتی با بینیت و حست دقیقا مثل قبله ؟؟

و واقعا بینی عملی دردسر ساز نیس؟؟؟

من دکتر گفته تا دوماه شستشو بدم 

الان دیگه شستشو نمیدم 

تو باز میتونسی گریه کنی من گریه میکنم بدتر کیپ میشه 

ببخشید خیلی پرسیدم