2777
2789
عنوان

زشت‌ترین قسمت بدن کجاست؟

408 بازدید | 19 پست

زشت‌ترین قسمت بدن , بینی بدفرم یا شکم بر آمده نیست.
زشت‌ترین قسمت بدن ذهنی‌ست که پر از خشم و کینه است .
پر از بدبینی و بی‌اعتمادی‌ست .
پر از عقده‌ی حقارت .
اگر ذهن آدمی زشت باشد، با هزار عمل جراحی که برای داشتن اندامی زیبا انجام می‌دهد، ذهن او همچنان زشت خواهد بود و او را زیبا جلوه نخواهد داد. 
اگر ذهن آدمی زشت باشد ، تحمل دیدن کوچکترین شادی دیگران را ندارد . ذهن که زشت باشد بدون دلیل به دیگران حمله می‌کند ، تمسخر می‌کند.
🔸ای کاش مانند عمل زیبایی اندام ، کمی ذهن‌ها را جراحی و زیبا می‌کردیم.
🔺ذهن زیبا، زندگی را برای خود و اطرافیانش زیباتر جلوه می‌بخشد.

نظر شما چیه ؟

حسادت تنها دردی‌ست که از شادی دیگران ناشی می‌شود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا صحیح 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

کاملا درسته 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

دقیقاً همین‌طوره ، وقتی ذهن کسی پاک نباشه ، یعنی با یه چیزی ، یه موردی آلوده شده که همون باعث قضاوت‌های نادرست ، پیش‌داوری ، و خیلی چیزای دیگه میشه.

آقا هستم! این گناه کمی نیست!

@ta1374  

سلام. ببخشید که دیر جواب دادم ، واقعیتش اینه که هربار حرفای هر کدومو خوندم فقط یه سری حرفای یک طرفه و غیرمنصفانه بود. اینه که به اشتباه تصور کردم حرفای شما کپی همون حرفاس که باز اعصابمو به هم می‌ریزه.

شاید براتون سوال باشه که چرا تو همون تاپیک جواب ندادم؟ آخه فک کردم ممکنه (ممکنه که نه! قطعا) بعضی از همون‌هایی که به من لطف داشتن ، قطعاً با حرفاشون شما رو آزار میدن و من دلم نمی‌خواد بخاطر من شما ناراحت شید و ضمناً دیگه نمی‌خواستم تو اون تاپیک بیام.

اون افراد اصلا به این توجه نمی‌کنن که شما در واقع کاری رو کردین که وظیفه اونها بود ( من از نگاه شما عرض کردم و الا به نظرم اونها موظف به عذرخواهی یا دلجویی نیستن ، ضمن اینکه هرگز این کار رو نخواهند کرد! بالاخره هرکسی یه شخصیتی داره) اما بی‌خیال ، من‌که می‌دونم شما انسانیت خودتون رو نشون دادین.

راستش حالم خوب نبود و از اون طرفم حرفای بعضیا برا من ذهنیت منفی ایجاد کرد ، طوری که نمی‌خواستم ببینم چی نوشتین و به اشتباه تصور کردم حرفای شما کپی همون حرفاس که باز اعصابمو به هم می‌ریزه اما .... سرچشمه‌ی اون حرفا فقط یک قلب زیباست.

حرفای شما به شکل عجیبی منو آروم کرد.

براتون یه همچین آرامشی می‌خوام 🙏

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
@ta1374     سلام. ببخشید که دیر جواب دادم ، واقعیتش اینه که هربار حرفای هر کدومو خوندم ف ...

خواهش میکنم خیلی ممنون از شما بابت ارزوی خوبتون 

امیدوارم شادی وارامش در زندگی شما هم همیشه در جریان باشه وموفق باشید