2777
2789
عنوان

مینی واش آری یا نه ؟

375 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شما برای سیسمونی مینی واش گرفتین ؟ چقدر کاربرد داشته ؟ اتوماتیک گرفتین یا معمولی ؟ معمولی ها دوقلو گرفتین یا تک قلو ؟ در کل خوشحال میشم تجربیاتتونو در این زمینه باهام به اشتراک بزارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خریدم خوب بود تا سه سالگی ازش استفاده می کردم

دیوه کم کم لباس هاش بزرگ شدن اونم ظرفیتش کم بود

برا من یک قلو بود ولی سبد خشک کن داشت که من استفاده نکردم دردسر ابکشی زیاد داشت

اوه مثل بعضی ها خیلی حساس نیستی میوتی لباسا رو اب کشی کنی یه جا بنداری لباسشویی خودتون ولی با لباسهای دیگه قاطی نکتی

من خریدم خوب بود تا سه سالگی ازش استفاده می کردم دیوه کم کم لباس هاش بزرگ شدن اونم ظرفیتش کم بود ب ...

آخه اگه بخوام صبر کنم تا صرف لباسشویی بکنه خیلی طول می‌کشه ک ، من حتی فکر کردم بخرم مانتویی چیزی هم خودم فوری می‌خوام بشورم ازش استفاده کنم

آخه اگه بخوام صبر کنم تا صرف لباسشویی بکنه خیلی طول می‌کشه ک ، من حتی فکر کردم بخرم مانتویی چیزی هم ...

اره تا وقتی کوچولو هستن لباساشون کوچولوئه حجم کمی داره فقط دردسر ابکشی داره اگه اتومات باشه حتما راحتتره

راستش من غیر از لباسای پسرم هیچی دیگه ننداختم حتی لباس نو که میخواستم بشورم 

[QUOTE=300098761]نمیشه بندازیم تو خودش و روشنش کنیم آبکشی کنه ؟[/QUOTE

من همین کار رو میکردم ولی چون خشک کنش ضعیف بود چلوندنش و ابچکون بود برای زمستون سخت بود

الان که با لباسشویی خودمون میشورم میبینم راحته

ولی برای بچه بعدی هم تا دو سالگی حتما استفاده میکنم اگه خدا بخواد 

[QUOTE=300098761]نمیشه بندازیم تو خودش و روشنش کنیم آبکشی کنه ؟[/QUOTE من همین کار رو میکردم ولی چو ...

مرسی عزیزم از راهنمایی ات پس اگر دوقلو بگیرم خوبه ، ک خشک کنش قوی باشه