2777
2789
عنوان

کدوم کار رو برم

388 بازدید | 24 پست

اولین باره میخوام برم سرکار تا شهریور که نتایج بیاد ببینم میرم دانشگاه یا نه 

چون حرفه خاص و سابقه کاری ندارم با توجه به شرایط کدوم یکی از این کارا بهتره. مسیرشون برام مشکلی نداره. هیچ‌کدوم بیمه ندارن و برام مهم نیست چون ممکنه کارم موقتی باشه

•بسته بندی میوه در سردخانه ۸تا ۱۷ عصر ۵/۴۰۰ تومن

•بسته بندی ظروف یکبار مصرف ۸ تا ۱۷و نیم عصر

۴/۲۰۰ تومن

•نظافت و بسته‌بندی در کارگاه شیرینی پزی

۸تا۱۶ عصر حقوق ۶ تومن

بسته بندی شمع ۷تا ۱۷ عصر حقوق ۳تا ۵ تومن متغیر 

تولیدی مفت نمی ارزه 

بنظر من اگر میخایی توی کاری موفق باشی ی شرکت درست برو که نیرو اداری خانم منشی یا دفتر دار بخوان حقوقشم طبق وزارت کاری بیمه و سرویس و ناهار هم داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
تولیدی مفت نمی ارزه   بنظر من اگر میخایی توی کاری موفق باشی ی شرکت درست برو که نیرو اداری ...

شرکتا قرارداد دارن و متاسفانه بعد قبولی دانشگاه باید از کارم انصراف بدم که قبول نمیکنن

مجبورم کار آزاد یا پاره‌وقت بردارم

شرکتا قرارداد دارن و متاسفانه بعد قبولی دانشگاه باید از کارم انصراف بدم که قبول نمیکنن  مجبورم ...

اره اونم هست ولی اگر میخای هم دانشگاه بری و هم به کارت آسیب نزنه بهترین شغل برای دانشجو صندوقداری یا کار تو بیمه هست که قطعا باهات کنار میان تازه کلی هوات رو هم دارن