2777
2789
عنوان

چرا هر روز که میگذره هاله بی بی چک جدید کمرنگ تر میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 60 پست
آره هاله داره! بارداری ؟ آزمایش دادی؟

نمیدونم مطمعن نیسم دیشبم همین بود نه فعلا دو روز گذشته ازمایش ندادم 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا بعضیا خیلی راضین بعضیا ناراضی😑 یکی بود می‌گفت هر دو بارداریش رو بی بی چک تا آخرین لحظه منفی ...

شما فردا بی بی بزن اگه هاله داشت برو آزمایش بده دو سه ساعته جواب میدن هزینشم زیاد نیست من تازه رفتم، اینطوری خیال آدم راحته دیگه

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
دیدی مال منو؟؟ واس توام کم رنگه که

امشبیه من اصلا قابل دیدن نیست،باید چشمام از کاسه در بیاد تا بتونم هالشو ببینم😑! ولی این دردی که توی شکمم دارم با درد پریودی فرق داره! خیییییلی فرق داره! شاید هم کیست باشه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
نمیدونم مطمعن نیسم دیشبم همین بود نه فعلا دو روز گذشته ازمایش ندادم 

اگر واسه تو بدون استثنا هاله میندازن بی بی چک هات،پس حتما برو آزمایش بده،ان شاءالله که بارداری گلم!

واسه من از پونزده تا شاید پنج تاش هاله داشت،اون ده تای دیگه یا منفی بودن یا خراب شدن! واسه همین انقدر سردرگمم

اگر واسه تو بدون استثنا هاله میندازن بی بی چک هات،پس حتما برو آزمایش بده،ان شاءالله که بارداری گلم! ...

ممنون انشالله شنبه میرم دکتر...استرس نداشته باش اصن تحمل کن چندروز صب ناشتا بیبی بزن انشالله مثبت میشه عزیزم

شما فردا بی بی بزن اگه هاله داشت برو آزمایش بده دو سه ساعته جواب میدن هزینشم زیاد نیست من تازه رفتم، ...

همین کارو میکنم! خسته شدم! نمیدونم چیکار کنم چیکار نکنم! میرم باشگاه میترسم ورزش کنم،نمیدونم گرمی بخورم یا سردی،حتی پتو تا نمیکنم که نکنه بهم فشار بیاد😁قشنگ توی نقشم فرو رفتم😂

ممنون انشالله شنبه میرم دکتر...استرس نداشته باش اصن تحمل کن چندروز صب ناشتا بیبی بزن انشالله مثبت می ...

ان شاءالله گلم

دعا کن از بلاتکلیفی دربیام عزیزم! اصلا این حالو دوس ندارم

ان شاءالله گلم دعا کن از بلاتکلیفی دربیام عزیزم! اصلا این حالو دوس ندارم

انشالله هرچی خیرو صلاحته خدا برات رقم بزنه عزیزم

انشالله هرچی خیرو صلاحته خدا برات رقم بزنه عزیزم

ان شاءالله

من که میخوام خودمو بزنم به بیخیالی! خدا اگر بخواد خودش میده خودشم نگهش میداره!من دیگه حوصله پیگیری ندارم،پنج روزه پیگیرم آخرش یه جواب واضح نگرفتم

تیتر چجوریه؟

بگی تیتر بتا،میگیرن ازت،این دیگه نشون میده دقیق عددش چنده،ولی  آزمایش ساده بتا داریم فقط میگه مثبت یا منفی.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بگی تیتر بتا،میگیرن ازت،این دیگه نشون میده دقیق عددش چنده،ولی  آزمایش ساده بتا داریم فقط میگه م ...

باید خون بدیم؟

باید خون بدیم؟

اره دیگه آزمایش بارداری آزمایش خونه،

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم