2777
2789

تقریبا یکسال و نیمه ازدواج کردم شوهرم هیچوقت کنارم نبود و همش با خانوادش اینور اونور میرفت هروقت اونا کارش نداشتن میومد جای من 

برای اونا خرج میکرد تهش هرچی میموند میداد به من 

منم خسته شدم به این نتیجه رسبدم که وابسطش نباشم عاشق خودم باشم برای درامدم اینستارو نصب کردم اونجا تولید محتوا میکنم و داخل روبیکاهم میزارم انشالله مستقل بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق وجود داره تو چشاتو نیمه باز کردی و عشقو نگا کنی وجود داره خوبم وجود داره

نداره 

اخرش خودتی که برا خودت میمونیو خودتی که میتونی باعث موفقیتو خوشبختیه خودت باشی نه ادما 

نداره  اخرش خودتی که برا خودت میمونیو خودتی که میتونی باعث موفقیتو خوشبختیه خودت باشی نه ادما& ...

دقیقا یا خانما افسرده میشن یا مثل من میشن چون مردا خانواده خودشونو هیچوقت تنها نمیزارن تهش زمان داشتن صرف تو میکنن 

از روز مرگی هام ولی نه هنوز درامد ندارم

خب عزیزم روزمره های شما واسه خودتونم جذاب نیس پس چجوری میخای مخاطب جذب کنی 

البته این به من ربطی نداره ها 

ولی میگن اولش به اخرش فکر کن تا اخرش مجبور نباشی به اولش فکر کنی 

برا موفقیت شما باید کل جزئیاتو تو ذهنت بچینی 

چون تو این مرحله از زندگی شما شکست اثار جبران ناپذیری رو روانتون میذاره

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خب عزیزم روزمره های شما واسه خودتونم جذاب نیس پس چجوری میخای مخاطب جذب کنی  البته این به من رب ...

و وقتی میگم به خودم عشق میورزم چطور روزام کسل کننده باشه منکه افسرده نشدم

شما که کامل چشماتونو باز کردین موفق باشین

آره 💔 متاسفانه من هر روز بخاطرش میسوزم 6 ساله داغونم 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻