2777
2789

دقیقا هموزن پسر من، دکتر سونو میگفت ریزه، دو هفته بعدش دنیا اومد 3140 بود و وزن نرمال داشت

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هموزن پسر من، دکتر سونو میگفت ریزه، دو هفته بعدش دنیا اومد 3140 بود و وزن نرمال داشت

ن دکتر سونو بمن گفت خوبه‌ خودم فکر میکنم زیاده

شما ۳۸ هفته زایمان کردین؟ طبیعی؟؟

ن دکتر سونو بمن گفت خوبه‌ خودم فکر میکنم زیاده شما ۳۸ هفته زایمان کردین؟ طبیعی؟؟

آره عزیزم 38 هفته و 4 روز طبیعی

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

نمیخوام زیاد تپل بشه ک بتونم طبیعی بیارم

اولین نفری که اینجوری میگی، برا زایمان طبیعی هرچی ریزتر باشه بنفعته

مخصوصا زایمان اول، من با همون 3100 پدرم دراومد، دیگه درشت تر که باشه هیچی

اولین نفری که اینجوری میگی، برا زایمان طبیعی هرچی ریزتر باشه بنفعته مخصوصا زایمان اول، من با همون 3 ...

خب منم همینو میگم،که نمیخوام تپل باشه،چون میخوام طبیعی بیارم

خب منم همینو میگم،که نمیخوام تپل باشه،چون میخوام طبیعی بیارم

نمیخوام رو میخوام خوندم 😂