2777
2789
عنوان

قرص Dheaو ذخیره تخمدان

5083 بازدید | 58 پست

سلام خانمها وقتتون بخیر...من وقتی اقدام ب بارداری کردم ذخیره تخمدانم ۰.۴بود دکترم برام قرص Dheaنوشت و خدارو شکر باردار شدم...الان یک بسته ۶۰تایی دوز ۲۵ امریکایی اصل اضافه دارم ..هر کسی لازم داره ب همان قیمت خریدم میدمش..

ذخیره تخمدان از دوران جنینی تا اخر دوره باروری ثابت هست..هر کی بگه زیاد میکنه دروغ گفته..کیفیت تخمک رو بالا میبره برای باروری..و در واقع باعث میشه رحم و تخمدان تقویت بشن..در حد بسیار عالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوب هستید. شرمنده مزاحمتون شدم. منم این قرص رادکترنوشته برام دارم مصرف میکنم. ذخیرم ۰/۸هستش. ۳۹سالمه. خداکنه برامنم جواب بده که ای وی اف نشم. همراه اوابوست میخورم. میگم عوارض نداره این قرص؟ آخه الان توگوگل خوندم هورمونی هست. یه توده خوش خیم توسینم دارم میترسم آی وی اف کنم بدخیم بشه. دیگه چه کارایی کردیدشما برابارداری. خواهشاراهنماییم کنیدزتدگیم روهواست به خاطربچه داغونم دیگه

سلام خوب هستید. شرمنده مزاحمتون شدم. منم این قرص رادکترنوشته برام دارم مصرف میکنم. ذخیرم ۰/۸هستش. ۳۹ ...

سلام عزیزم..انشا الله دامنت سبز میشه ب زودی

اول اینکه استرس رو از خودم دور کردم اخمک گذاریت بهم میریزه از استرس اخه....با خودم گفتم شد شد نشد حکمتیه..من یک پسر هفت ساله دارم 

دوم ب شوهرم ویتامین و تقویتی میدادم..تحرکش پایین امده بود..سر سه ماه جواب داد داروهاش.

سوم..خودمم همین قرص دها خوردم و گاهی ویتامین دی 

چهارم..مشکلت جار نزن ک بتونی ب دور از حواشی ب هدفت فکر کنی..

خواستی بگم بهت چی دادم شوهرم خورد

در مورد قرص و مشکل سی نه ات از دکتر مربدطه بپرس راهنمایی کنه شمارو

تشکرمرسی. آره میشخ بگید. شوهرمم همراهی نمیکنه به خداخسته ام دبگه

اول بفرستش ازمایش اسپرم شامل حرکت تعداد و مرفولوژی و یک ازمایش کلی قند چربی تیرویید ویتامین دی ب خصوص

دوم اگه دیدی ازمایش اسپرم نشان از ضعیف بودنش هست بهش گرمیجات بده در حد تعادل..چون زیادی میزنه داغون میکنه اسپرم ها رو..

ژل رویال از عسل فروشی معتبر بخر گرون هست، ولی چون غذای ملکه مادر هست منبع مواد معدنی برای تولید اسپرم خوب هست روزی یک نخود بده بخوره..شما در حد بیست گرم فعلا بخر بگو بریزه تو عسل مرغوب بعد روزی یک نخود تو قاشق چایخوری از عسل مرغوب بده بخوره

سیاه دانه نیم کوب کن بریز تو عسل مرغوب روزی نصف قاشق غذاخوری بده بخوره

خرنوب از عطاری اصلشو بخر یا اسیاب کن بریز تو عسل یا دم کن دستورش تو نت هست..بده بخوره

ویتامین دی موقع ناهار بده یا روزانه بخر یا هفته ای یک دونه بده بخوره خودتم هفته ای بخور..واسه بارداری جز مهمترینهاست

ویتامین سی محلول در اب هست با اب فراوان بده بخوره..تایم بندی کن با بقیه ویتامینها نیفته زمان خوردنشان 

ویتامین ایی حتما حتما موثره برا اسپرم  شبها یک عدد بده بخوره..ترجیحا خارجی منم میدادم ب شوهرم..

خرما یا مغزیجات گلوله گلوله درست کن روزی دوتا دونه بده بخوره

در کنار اینها اگه ازمایشش خیلی ضعیف بود ببر دکتر مردان ک قرص شیمیایی هم میده بهش..

راستی اب نخود یا ابگوشت فوق العاده است..دکتر یک دارو داد شوهرم ک ماده اولیه گوشت توش بود..تو طبیعیش رو بده بخوره

خودت هم هفتگی ویتامین دی و هفته ای دوسه بار ایی و ترجیحا روزانه ویتامین سی در کنار قرص دها بخور

عسل و سیاهدانه هم خوبه برات البته حواست باشه اگه احتمال حاملگی دادی ادامه نده ک منجر ب سقط میشه یعد رابطه مطمئن ب بارداری نخر تا ببینی پریود میشی یا ن..

انشا الله خبر بارداریت رو بهم بدی 

اول بفرستش ازمایش اسپرم شامل حرکت تعداد و مرفولوژی و یک ازمایش کلی قند چربی تیرویید ویتامین دی ب خصو ...

ممنونم عزیزم تشکر. شوهرم اصلاهمراهی نمیکنه. عصبی هست اسم دکتروقرص بیارم کتکم میزنه. نمیدونم چیکارکنم فعلااوابوست وهمین قرص رامیخورم. رابطمم خییییلی کمه شوهرم سرده ونمیتونه. دکترم گفت ای وی اف نمیدونم چیکارکنم توحسرت بچه دارم میمیرم. یکم پیش انقدرگریه کردم که نگو. تنهام خدابایدکمکم کنه طبیعی بارداربشم که اون داروهارانزنم. نمیدونم چیکارکنم. ذخیرم که گفتم۰/۸۷هستش