2821
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 38 پست
سن فقط ی عدده مهم دله اگه انگیزشو دارین چرا که نه؟ موفق باشین

ممنونم عزیزم🙏🏻🌹

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
خیلی عالیه حتما می تونید من خودم اصلا انگیزه درس خوندن ندارم مثلا برنامه میریزم امروز ۱۰ ساعت درس بخ ...

چقدرعالی 

رشته ای که میخونید رو دوست دارین؟؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون درست میگن درس و دانشگاه زندگی رو از یکنواختی درمیاره

همیشه میگه مامان دلم میخواد تو مثل مامان گوهر  سریال آنتن باشی از وقتی اون سریالو دیده میگه اون تو ۷۰ و چند سالگی اومد کنکور داد شما چرا ادامه تحصیل ندی

پس عالی عزیزم , از دانشگات لذت ببری و گود لاککککککککک

متشکرم دوست مهربونم🙏🏻🌹

چقدرعالی  رشته ای که میخونید رو دوست دارین؟؟

تجربی بدم نمیاددکتر بشم  ولی نه خیلی خوشم نمیاد  نمی تونم تغیرش هم بدم چون اون زشته هم که عاشقشم تو شهرمون نیست نمی دونم اصلا خوب نیستم داخلش از طرفی هم همه مسخره می کردن می گفتن من رشته هنری فلان دوست دارم بعد که شرایطش نشد دیگه برای ثابت کردن خودم به اونها کلی درس خوندم معدلم هم سال های قبلش خوب بود هفتم و هشتم در حد ۱۹/۳۶ولی اون سال نهم از جونم مایه گذاشتم و معدلم ۱۹/۹۹ شد ورفتم تجربی ولی الان اصلا خوب نیستم درسم معدلم میشه ۱۶ و۱۷

دانشجو❤️👩‍⚕️
اره واقعاً منم خیلی روحیه میگیرم،هر وقت انگیزه‌ام کم میشد برای درس این چند نفر رو که میدیدم دوباره ا ...

واقعا همینطوره

آدم تو هر سن و سالی که هست باید امید به زندگی داشته باشه چیزی که امروزه متاسفانه حتی در بین جوونا هم کم پیدا میشه

ممنونم عزیزم حتما همینکارو میکنم🙏🏻🌹🌹

واقعا همینطوره آدم تو هر سن و سالی که هست باید امید به زندگی داشته باشه چیزی که امروزه متاسفانه حتی ...

بله دقیقاً❤خواهش میکنم عزیزم 😘امیدوارم همیشه موفق باشید❤😍❤

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که میتوان برایشان جنگید. جی.آر.آر.تالکین
بله دقیقاً❤خواهش میکنم عزیزم 😘امیدوارم همیشه موفق باشید❤😍❤

همچنین گلم😍❤🌹