سلام خانمای عزیز من ۴۷ ساله هستم و دوست دارم که ادامه تحصیل بدم بنظر شما سخته برای کسی که زمانی زیادی از دانشگاه رفتنش میگذره چون شاغلم هستم مرددم که ادامه بدم یا نه لطفا تجربتون رو به اشتراک بگذارین
لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترتون درست میگن درس و دانشگاه زندگی رو از یکنواختی درمیاره
همیشه میگه مامان دلم میخواد تو مثل مامان گوهر سریال آنتن باشی از وقتی اون سریالو دیده میگه اون تو ۷۰ و چند سالگی اومد کنکور داد شما چرا ادامه تحصیل ندی
لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
تجربی بدم نمیاددکتر بشم ولی نه خیلی خوشم نمیاد نمی تونم تغیرش هم بدم چون اون زشته هم که عاشقشم تو شهرمون نیست نمی دونم اصلا خوب نیستم داخلش از طرفی هم همه مسخره می کردن می گفتن من رشته هنری فلان دوست دارم بعد که شرایطش نشد دیگه برای ثابت کردن خودم به اونها کلی درس خوندم معدلم هم سال های قبلش خوب بود هفتم و هشتم در حد ۱۹/۳۶ولی اون سال نهم از جونم مایه گذاشتم و معدلم ۱۹/۹۹ شد ورفتم تجربی ولی الان اصلا خوب نیستم درسم معدلم میشه ۱۶ و۱۷