2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صبر کن نترس اورژانسی پریودی رو جلو و عقب میندازه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

وقتی قرص میخوری هرمونات می‌ریزه بهم 

سعی کن اصلا نخوری حتی اگه مجبور باشی 

راه های دیگه جلو گیری کن 

و این که در سال شما فقط یکبار مجازی که این قرصو بخوری پس ببین چقدر ضرر داره که درسال فقط یه بار مجاز به خوردنی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

سوال منم هس البته من ۴ روز بعد اقدام خوردم😐

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اخه من تا الان ٦-٧بار خوردم هميشه راس٥روز مياد

نمیدونم والا 

گلم 

خوب کلا هورمون ها رو بهم میریزه 

شاید ایندفعه فرق کرده

اینا رو نخور هورمون بدن ادم بهم بریزه هزار جور مصیبت مثل کیست های ناجور میاد سراغت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وقتی قرص میخوری هرمونات می‌ریزه بهم  سعی کن اصلا نخوری حتی اگه مجبور باشی  راه های دیگه ...

من انقدر خوردم 😔 ولی عوارضی نداشته هیچوقت برام نه چاق شدم نه عصبی تازه رحمم هروز از دیروز قوی تره 😑 

قبلنا میگفتن نمیدونم سرطان رحم میگیری نازا میشی من عین نقل و نبات خوردم که نازا بشم بیشتر بارور میشدم 😂

(بچه دوست ندارم)

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍